Raed Arafat, avertisment sumbru pentru români! „Încă nu știm...”

raed-arafat-avertisment-sumbru
raed-arafat-avertisment-sumbru

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru români! Șeful DSU a precizat că pandemia este departe de a se fi terminat.

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru români! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a mărturisit că pandemia de coronavirus este departe de final, că România nu a revenit la starea de normalitate dinaintea pandemiei, motiv pentru care trebuie să rămânem în stare de alertă.

Citeste si: Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”

Raed Arafat, avertisment sumbru! România trebuie să rămână în stare de alrtă

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, România trebuie să rămână în stare de alertă, chiar dacă relaxarea măsurilor va continua. De asemenea, Raed Arafat a mărturisit că România încă nu a atins starea de normalitate, caracteristică perioadei dinaintea epidemiei de coronavirus, și că evoluția stării la nivel național este necunoscută și nu poate fi anticipată, momentan.

“Starea de alertă nu aduce ceva în plus față de ce este acum, dar poate să continue anumite măsuri compensatorii pe care noi le-am solicitat pentru a putea relaxa anumite restricții.

Citeste si: Arafat: Interesul pentru măsurile de protecţie a scăzut din mai multe motive

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

raed-arafat-avertisment-sumbru
raed-arafat-avertisment-sumbru

Din punct de vedere al situațiilor de urgență, noi avem trei stări: starea de normalitate, starea de alertă și starea de urgență. Deasupra acestor trei stări mai există starea de asediu, în caz de război. Noi nu suntem în situația de normalitate, nu am ajuns acolo. Încă nu știm care va fi evoluția,” a declarat Raed Arafat, potrivit Antena 3.

“Starea de alertă ne permite să ducem mai departe, să facem mult mai ușor și să justificăm măsurile pe care le luăm mai ușor”, a mai adăugat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Deschiderea restaurantelor și a grădinițelor de stat după 15 iunie 2020. Informații de ultimă oră din partea Ministrului Sănătății

 

Raed Arafat, îngrijorat de numărul de persoane infectate

Totodată, secretarul de stat Raed Arafat a mărturisit că este foarte îngrijorat de numărul mare de cazuri noi de coronavirus, apărute în ultima perioadă, odată cu relaxarea restricțiilor.

Potrivit acestuia, dacă numărul de cazuri va continua să înregistreze creșteri semnificative, ar putea apărea și alte tipuri de probleme.

Citeste si: Raed Arafat, reacție dură după ce a fost criticat din cauza măsurilor luate din cauza coronavirusului: „S-a ajuns prea departe”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Carmen Harra, predicție înfiorătoare pentru următorii 13 ani ”Dacă nu ne trezim...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies