Raed Arafat, un nou avertisment! Numărul cazurilor de infectări cu coronavirus a crescut alarmant: „Este un semnal că situația nu este sub control”

Raed Arafat, un nou avertisment! Numărul cazurilor de infectări cu coronavirus a crescut alarmant: „Este un semnal că situația nu este sub control”
Raed Arafat, un nou avertisment! Numărul cazurilor de infectări cu coronavirus a crescut alarmant: „Este un semnal că situația nu este sub control”

Raed Arafat a lansat un nou avertisment după ce numărul de infectări a început să creacă într-un ritm mai alert decât sătpămâna trecută.

Coronavirus. Dacă săptămâna trecută numărul cazurile de coronavirus descoperite la fiecaere 24 de ore depășea cu puțin 100, în ultimele zile cifrele arată o situație îngrijorătoare. După noile măsuri de relaxare, a crescut și numărul de cazuri noi de coronavirus descoperite în fiecare zi.

Citeste si: Obligați să ne vaccinăm împotriva Covid-19? Ce spune Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Secretarul de stat Raed Arafat trage un semnal de alarmă și îndeamnă pe români să repecte în continuare toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

„Creșterea cazurilor de persoane infectate de joi ar trebui să ne atragă atenția. Trebuie să urmărim ce se întâmplă în următoarele zile, care va fi situația. Este un semnal că situația nu este sub control, așa cum ne-am dorit noi și că trebuie să fim foarte atenți în respectarea regulilor de distanțare fizică care se solicită populației de către noi, autoritățile”, spune Raed Arafat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Trebuie să lucrăm împreună pentru a împiedica o posibilitate pe care nimeni nu o vrea și anume să revenim la un număr mare de cazuri și să fie obligatoriu să se mai ia unele măsuri, din nou. Chiar dacă sunt măsuri de relaxare care au fost luate și care sunt binemeritate pentru cei care au stat acasă și au suportat ce s-a întâmplat până acum și au suportat măsurile de restricții care au fost, trebuie să avem grijă mare în respectarea regulilor mai departe – purtarea măștii, distanțarea, toate regulile astea de igienă pe care noi le-am făcut cunoscute”,

a mai declarat secretarul de stat Raed Arafat.  

Citeste si: Meciul zilei: Adina Alberts vs Raed Arafat! Speriat de procese din partea pacienților internați cu forța! ”Încep mârșăviile”

Coronavirus. Numărul infectărilor în România a depășit 20.000

Până astăzi, 5 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.103 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.145 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 1308 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea şi Buzău, au decedat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 noi cazuri de îmbolnăvire”, indică datele transmise miercuri de autorităţi.

Citeste si: Raed Arafat, avertisment dur despre al doilea val de coronavirus: „Fiecare cifră din statistica cu morți înseamnă un om, o rudă, un frate”

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Raed Arafat, declarație dură: „Încep atacurile și mârșăviile. Nimeni nu ne garantează că valul nu se va repeta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies