Raluca Bădulescu a comentat ţinuta Biancăi Drăguşanu de la cununia civilă! Rochia i-a atras cel mai mult atenţia! KFETELE EXCLUSIV!

Raluca Bădulescu a comentat ţinuta Biancăi Drăguşanu de la cununia civilă! Rochia i-a atras cel mai mult atenţia! KFETELE EXCLUSIV!
Raluca Bădulescu a comentat ţinuta Biancăi Drăguşanu de la cununia civilă! Rochia i-a atras cel mai mult atenţia! KFETELE EXCLUSIV!

Raluca Bădulescu a analizat ţinuta Biancăi Drăguşanu de la cununie! Vezi părerea ei sinceră!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au căsătorit astăzi, în mare secret. Zâmbitori, puşi pe glume şi radiind de fericire, protagoniştii noştri au coborât dintr-o maşină de lux, în faţa Oficiului Stării Civile, sector 3.

Frumoasa blondă a purtat o rochie albă, mulată, cu dantelă şi un decolteu generos şi a fost într-adevăr o apariţie care-ţi tăia respiraţie, părere pe care a împărtăşit-o şi Bodi.

Cel puţin asta reiese din privirea lui...

Raluca Bădulescu a analizat ţinuta Biancăi Drăguşanu de la cununie! "Creaţia îi vine foarte bine, îi subliniază excelent silueta"

Şi cum ochii sunt oglinda sufletului, nu mai avem nicio îndoială că milionarul este îndrăgostit lulea de soţia lui. Dar, revenind la ţinuta fostei prezentatoare tv trebuie să vă spunem că nouă ne-a plăcut, dar nu suntem specialişti, aşa că am apelat la o doamnă celebră pentru stilul ei, dar şi pentru competenţa în materie de fashion.

Îndrăgita Raluca Bădulescu, căci despre ea este vorba, desigur, a făcut o analiză temeinică a veşmântului alb al Biancăi, iar voi, fetelor, sunteţi primele care o citiţi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Dovada că Bianca Drăgușanu are un corp perfect! Diva e mai fit ca niciodată! Uite cum arată în costum de baie

" Bianca are o rochie foarte frumoasă din dantelă Guipure, o dantelă preţioasă, care-mi place foarte mult. Modelul "sirenă", trei sferturi este perfect acceptabil la o cununie civilă care nu este o ocazie atât de formală. Creaţia îi vine foarte bine, îi subliniază excelent silueta...Îmi place că şi-a coafat părul lejer, iar look-ul, per total, este exact ce trebuie", a declarat Raluca Bădulescu pentru kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies