Raluca Bădulescu a desfiinţat-o pe Cristina Şişcanu! “Ținuta ta este o mascaradă și nu vă meritați locul aici! Bătaie de joc! "

Raluca Bădulescu a luat chip de nebunie la ținuta Cristinei Siscanu!
Raluca Bădulescu a luat chip de nebunie la ținuta Cristinei Siscanu!

Scandal de proporții, în semifinala "Bravo ai stil! Celebrities!", între Raluca Bădulescu și Cristina Şişcanu!

Semifinala îndrăgitei emisiuni Bravo ai stil! Celebrities!   s-a lăsat cu nervi și supărate maximă pentru juraţii Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Ultima ediție concept înainte de marea finală, de pe 19 decembrie 2020, a avut o temă specială: aripi de îngeri. Cum această gală nu a fost pe placul multor concurente din platou, câteva au dat chix cu alegerea ținute şi, în special, cu alegerea aripilor.

Raluca Bădulescu a răbufnit după ce a văzut ţinuta Cristinei Şişcanu!

Raluca Bădulescu a luat chip de nebunie la ținuta Cristinei Siscanu!
Raluca Bădulescu a luat chip de nebunie la ținuta Cristinei Siscanu![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities!”! "Simt că mor!"

Raluca Bădulescu: “Vă spun sincer: Concurente mai slab pregătite, ținute mai slabe decât am văzut în seara asta, nu am văzut în viața mea și în fiecare sezon s-a făcut acest concept: aripi de înger! Este o BĂTAIE DE JOC! Pe noi nu ne respectați, nu vă respectați nici publicul și ținuta pe care o porți este o

MASCARADĂ! Tu arăți ca la carnaval, dar un carnaval foarte slab, nu știu de ce aveți chef de râs, nu știu ce vă bucură! Momentele sunt slabe! Eu, ca jurat al acestei competiții, mă enervez! Voi nu vă meritați locul aici! Aveți și pretenții de celebrități!”

Cristina Şişcanu, furioasă: “De ce nu m-ați eliminat până acum?!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Raluca Bădulescu la cuțite cu Cristina Siscanu!
Raluca Bădulescu la cuțite cu Cristina Siscanu![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu, declaraţie halucinantă la "Bravo, ai stil! Celebrities!": "Probleme cu gura.. avem toate!”

Raluca Bădulescu: “Ai avut noroc! Pentru că au fost concurente mai slabe decât tine! De câtă vreme știați de acest concept? De trei săptămâni.. De nu nu ați făcut o ținută demnă de SEMIFINALĂ "Bravo, ai stil Celebrities!" Puteați să faceți orice, dar nu să faci o asemenea MASCARADĂ, încropită!"

Ironică și nervoasă, Cristina comentează: “Mie mi se pare bună ținuta mea! Chiar trebuia să mă eliminaţi până cum și nu înțeleg de ce m-ați ținut! Dacă am ajuns printr-un noroc, trebuia să îmi suprimi acest noroc!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Siscanu a sărit la gâtul Ralucăi Bădulescu!
Cristina Siscanu a sărit la gâtul Ralucăi Bădulescu![Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu vin aici să va bateți voi joc de mine! Am avut ținute foarte bune pe care nu mi le-ați punctat și nu înțeleg de ce! Am fost carnea voastră de tun, în foarte multe ediții! M-ați transformat într-un om care se ceartă cu voi mereu, intenționat! Trebuie să avem și respect pentru că nu suntem de pe drumuri! Eu nu am văzut alți jurați pe la alte emisiuni, care să vorbească în felul în care vorbiți voi!(..)

Eu regret că am venit la acest show, am ajuns la această concluzie!” a conchis în crize de nervi.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies