Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Ce pantofi nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Ce pantofi nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei
Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Ce pantofi nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION, ne învaţă în episodul de astăzi ce pantofi nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

MOTTO: Da-i unei femei perechea potrivita de pantofi si ea va cuceri lumea!

Ne intalnim din nou iubitele mele cititoare sa vorbim, astazi, despre unul din subiectele mele preferate si cred ca si al dumneavoastra. Nu doar diamantele sunt "girls best friends", ci si pantofii sunt "even better friends".

Cu alte cuvinte adoram pantofii, ii colectionam cu disperare, urmarim cu ardoare trendurile fiecarui sezon, ne dorim sa avem cat mai multe modele in cat mai multe culori sau piese "must have" propuse de marile case de moda( Va spun un

mic secret, sa stiti ca exista variante super cool ale pantofilor iconici pe care toate ii visam ce pot fi gasite in magazine mass market din mall-uri).

OK! Sa o luam cu inceputul. Toate visam la colectia impresionantă de pantofi a Imeldei Marcos, adica mii de perechi de pantofi, iar propunerile cu care ne incanta designerii in fiecare sezon sunt irezistibile si deci ce sa alegem, ce sa facem, cum sa ii avem pe toti?

Propun sa ne organizam si sa alcatuim impreuna o serie de 10 modele de pantofi pe care orice femeie trebuie sa ii

aiba in garderoba, o mica lista orientativa pentru ca altfel cerul este limita cand este vorba despre pantofi.

1. Pantoful clasic STILETTO
De preferat negru sau nude, din piele, suede, catifea sau satin cu toc de 8 cm, 10 cm sau 12 cm, acest tip de incaltaminte este primul pe lista noastra de prioritati in alcatuirea unei garderobe perfecte. Pentru fashioniste sau pentru cele care prefera un toc mai comod, in mare trend sunt faimosii stiletto kitten heels, care pot fi purtati cu la fel de mare succes la orice ocazie.

2.Sandalele cu barete fine
In aceleasi variante clasice de culori negru sau nude, de preferinta cu toc inalt acest model adauga un plus de rafinament oricarui outfit si se potrivesc oricarui eveniment de la cocktail la black tie, adaugati un clutch, o rochie simpla si clasica si gata tinuta perfecta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION, ne învaţă cum să ne îmbrăcăm, atunci când suntem invitate la o nuntă. Idei pentru o ţinută de senzaţie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies