Raluca Drăgoi se pregătește să îmbrace rochia de mireasă! Artista și iubitul ei au anunțat deja data nunții: „Să fie totul așa cum trebuie”

Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor!
Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor!

Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor cu iubitul său! Vedeta a anunțat data exactă la care se va desfășura marele eveniment.

Aflată în pragul unei ședințe foto cu o rochie de mireasă, Raluca Drăgoi a ținut să facă marele anunț în fața tuturor. Anul 2023 vine pentru frumoasa artistă cu o grămadă de planuri mărețe, printre ele fiind și acela de a deveni oficial soție! Cântăreața a dat de veste că ea și iubitul ei se vor căsători și că data nunții a fost deja stabilită! Iată când va avea loc marele eveniment!

Citeste si: Cleopatra Stratan, detalii neștiute despre Edward Sanda! Ce spune artista după șase luni de la nuntă: „M-a luat cu altceva...”

Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor!
Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor![Sursa foto: Instagram]

Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor!

Raluca Drăgoi și partenerul ei de viață, Andrei, au decis să pășească împreună în fața altarului! Se pare că nunta va fi organizată în luna septembrie a anului 2023, asta pentru că abia atunci au găsit o dată disponibilă pentru ei, amândoi fiind foarte ocupați mai tot timpul. Vedeta

a mărturisit că, după ce și-a verificat până la ultimul detaliu agenda, ea și Andrei au stabilit ca nunta să aibă loc pe 9 septembrie 2023. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Da, e adevărat, voi fi mireasă în 2023, nu am timp în 2022 ca să fiu și eu mireasă anul acesta. Împreună cu Andrei am consultat agenda când am putea avea și noi o zi liberă ca să fim miri: 09.09.2023”

, a spus Raluca Drăgoi la Antena Stars.

Citeste si: Victor Slav, mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu! Are sau nu regrete prezentatorul TV: „Nu exclud posibilitatea să...”

Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor!
Raluca Drăgoi se căsătorește anul viitor![Sursa foto: Instagram]

Pe de cealaltă parte, Andrei, iubitul ei, a mărturisit că i-a fost ușor să o ceară de la părinți pe brunetă, deoarece are o relație foarte frumoasă cu mama și tatăl vedetei, fiind chiar prieteni buni.

Bruneta a început deja pregătirile pentru cea mai importantă zi din viața ei, chiar dacă mai are aproape un an jumătate până atunci.

„Noi vom fi nași de două ori anul acesta, iar din acest motiv noi trebuie să ne cununăm religios. I-am zis că noi vom fi nași de două ori, dar noi când. Am luat agenda să ne uităm când sunt eu liberă, când pot să-mi iau răgaz.

Din această cauză am ales 09.09, ca să fie o dată sonoră, dar 2023, că să putem pune totul la punct, să fie totul așa cum trebuie”, a mai spus ea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nicole Cherry, noi dezvăluiri despre relația sa cu Florin după ce a venit pe lume Anastasia: „Multe episoade mai puțin bune”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies