Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te ajută niște...”

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!
Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!

Noi detalii ies la iveală în competiția de modă de la Kanal D! Ce a spus Raluca Dumitru despre ținutele purtate de Roxana Erdei.

Ruxi este cea mai bună concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acest lucru a fost confirmat și de Maurice Munteanu, însă succesul vine și cu dezavantaje. Tânăra a cucerit inimile telespectatorilor cu personalitea ei și cu ținutele spectaculoase, dar colegele ei de platou au luat-o deja în vizor, iar de aici și până la un scandal a fost doar un pas.

Citeste si: Beatrice Mahler vorbește despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Există o complicație post-Covid despre care se vorbeşte foarte puţin”

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!
Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Se află de săptămâni bune în topul celor mai bune concurente din reality show-ul de fashion, iar acest lucru le face pe celelalte concurente să creadă că Ruxi are în spate pe cineva care o ajută. Cu toate că a mărturisit încă de la bun început că nu are niciun stilist și că se ocupa singura de ținutele pe care le face, colegele ei sunt de altă părere.

Citeste si: Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor!
Discuții aprise la „Bravo, ai stil!” pe tema stiliștilor![Sursa foto: Captură KANAL D]

Prima care i-a spus în față că este mai mult ca sigură că are stiliști a fost Mădălina Pamfile. Pe parcurs s-au strâns și mai multe concurente care spun că nu are cum să își facă pe cont propriu ținutele, astfel că a apărut un nou scandal în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub, Madalina Pamfile și Raluca Dumitru o contrazic pe Ruxi și o acuză că are stiliști, deși acest lucru nu este interzis, după cum au specificat și jurații la începutul sezonului.

Citeste si: Anamaria Prodan, surprinsă în timp ce se săruta cu un bărbat influent din sport! La petrecerea din Dubai se afla și soția lui

Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi
Raluca Dumitru, adevărul despre stiliștii lui Ruxi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Madalina Pamfile: Nu cred că și le face ea singură.

Raluca Dumitru : Știu că te ajuta niste prieteni, colegi.

Ruxi: Ele trei s-au înțeles să mă cam ardă...Au informații proaste!

Viviana Sposub: Ea este o persoană foarte creativă, are și anumite cunoștinte în domeniu, însă cred că este și ajutată.

Cunoscând-o, văzând-o în anumite contexte, tot ce face ea aici nu este din căpșorul ei. Știu din alte surse care mă fac să cred că ești ajutata. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies