Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a dezbrăcat! Le-a arătat fanilor ce a văzut doar Ricardo

Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a dezbrăcat! Le-a arătat fanilor ce a văzut doar Ricardo
Raluca Munte de la Puterea Dragostei s-a dezbrăcat! Le-a arătat fanilor ce a văzut doar Ricardo

Raluca Munte de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina personală de Instagram o fotografie cu ea în costum de baie.

Fosta concurentă de la show-ul de pe Kanal D a încins imaginația fanilor. Raluca a postat pe Instagram o fotografie în costum de baie, întinsă pe un pat. Ea savura un pahar de șampanie și mânca fructe, în timp ce se relaxa pe un așternut curat ca lacrima.

Fanii nu au rămas îndiferenți la acesată poză și au lăsat sute de comentarii de admirație. Mai mult, această fotografie este din vacanța pe care a petrecut-o cu Ricardo și cel mai probabil este făcută de el.

Fanii au fost vigilenți și au punctat și acest lucru. 

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei, goală! Cum arată cu adevărat de când a slăbit

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îți mai aduci aminte de Andreea Curiman de la Puterea Dragostei? Și-a făcut iubit și s-a pozat în pat cu el

Citeste si: Cum arată Viorela de la Puterea Dragostei de când s-a speculat că este însărcinată? Fanii au intrat la bănuieli: "Ești însărcinată?"

Și-a schimbat look-ul

Raluca a avut parte, după plecarea din casa de la Puterea Dragostei, de o despărțire urâtă de cel care-i fusese iubit câteva luni, de Ricardo. Acum, după un scandal de zile mari cu acesta, care se pare că se va lăsa chiar și cu un proces, Raluca e fericită alături de actualul ei iubit.

Și parcă pentru a marca schimbarea din viața ei, tânăra a apelat și la o transformare a look-ului.

Raluca de la Puterea Dragostei are un nou iubit, care e cântăreț

După despărțirea de Ricardo, Raluca de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că s-a întors în brațele fostului ei iubit, un cântăreț și că, pentru moment, încearcă să îl țină departe de ochii iscoditori ai presei, cu atât mai mult cu cât scandalul cu bărbatul cu care s-a iubit în show-ul Andreei Mantea a ajuns unul epocal.

Mai mult decât atât, ne-a recunoscut Raluca, iubitul pe care îl are acum este și el cunoscut. ”El e cântăreț, a fost la Vocea României. Ne înțelegem bine, am decis să o luăm de la început cu relația noastră. Nu, încă nu locuim împreună, dar va urma și acest pas. Nu pot să spun prea multe, nu ne-am gândit la căsătorie sau asemenea lucruri, vrem doar să ne bucurăm de iubirea noastră”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Îți mai aduci aminte de Andreea Curiman de la Puterea Dragostei? Și-a făcut iubit și s-a pozat în pat cu el

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies