Raluca Pastramă, prima imagine cu noul iubit după divorțul de Pepe!

raluca pascu iubit nou
Raluca Pascu s-a afișat cu noul iubit pe rețelele de socializare

Raluca Pascu și-a surprins fanii când a postat prima imagine cu noul iubit. Ce informații există până acum despre bărbatul misterios?

Raluca Pascu și-a refăcut viața după divorțul de Pepe și nu i-a fost rușine să se afișeze cu noul iubit, însă la scurt timp după postarea fotografiei, bruneta a șters postarea.

Raluca Pastramă, prima imagine cu noul iubit după divorțul de Pepe!

Raluca Pascu și-a surprins fanii atunci când a decis să posteze prima fotografie cu noul bărbat din viața ei. Problema este că la scurt timp vedeta s-a răzgândit și a șters postarea.

La câteva luni de la divorțul de Pepe, Raluca Pascu nu a mai rezistat și le-a arătat tuturor că este fericită și împlinită în brațele iubitului ei.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea dragostei, întâlnire emoționantă la aeroport: „La bine și la greu!”

raluca pascu relatie
Raluca Pascu a șters imediat poza cu noul iubit[Sursa foto: Instagram Raluca Pascu]

Raluca Pastramă îl sărută pătimaș pe bărbatul misterios, așa că toată lumea poate observa fericirea care a răsărit și pe strada vedetei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște.

Citeste si: Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc", spunea Raluca Pastramă la un moment dat.

raluca pascu si iubitul
Raluca Pascu știe că și Pepe are o nouă relație[Sursa foto: Instagram Raluca Pascu]

Cu toate acestea, fosta soție a lui Pepe a dorit să păstreze misterul, așa că nu a lăsat să se vadă întreg chipul bărbatului iubit. Ceva mai mult, aceasta a descris poza cu "iubirea mea", semn că relația este una serioasă.

Și Pepe se poate declara extrem de noroc, dat fiind faptul că este într-o relație cu Yasmine Ody. Cei doi se află încă la început, dar niciodată nu putem ști ce le rezervă soarta celor doi porumbei.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram.

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a mărturisit Pepe.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat şi radiază de fericire! "Te ador"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies