Raluca, primită de Ricardo cu flori și îmbrățișări la Puterea Dragostei! Fosta lui Adrian s-a emoționat până la lacrimi

Raluca, primită de Ricardo cu flori și îmbrățișări la Puterea Dragostei! Fosta lui Adrian s-a emoționat până la lacrimi
Raluca, primită de Ricardo cu flori și îmbrățișări la Puterea Dragostei! Fosta lui Adrian s-a emoționat până la lacrimi

Raluca și Ricardo s-au întâlnit după mult timp, în emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Ricardo s-a întors înapoi în Casa Puterea Dragostei, pentru a o cuceri pe Raluca. Fosta prietenă a lui Adrian s-a emoționat până la lacrimi, în momentul în care l-a reîntâlnit pe Ricardo, tânărul care a reușit să-i încălzească inima de la depărtare, din România. Cei doi au schimbat apeluri și mesaje, după ce Ricardo a plecat din Casa Puterea Dragostei, iar cuvintele frumoase au reușit să-i apropie pe cei doi.

Citeste si: A născut! Românca măritată cu deținătorul Statuii Libertății a devenit mamă EXCLUSIV

Citeste si: Povestea șocantă a femeii din Argeș sechestrată si infometata timp de șase ani de soț

Citeste si: Ioana Grama a izbucnit în lacrimi, în direct: „Am vrut să deschid subiectul ăsta de multe ori!” Durerea care se ascunde în spatele succesului de pe Instagram

Certurile cu fostul său prieten, Adrian, a îndepărtat-o pe Raluca de relația pe care a avut-o încă din primele zile de la începutul emisiunii ”Puterea Dragostei”, iar ”cireașa de pe tort” a fost cererea în căsătorie din partea lui Adrian, pe care inițial a acceptat-o, însă, la două zile punând punct relației.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, în ediția de astăzi, Ricardo a fost așteptat cu sufletul la gură de către Raluca, dar și de ceilalți concurenți din Casa Puterea Dragostei. Ricardo a venit în emisiune însoțit de un buchet de flori pentru Raluca și cu multe emoții.

”Sunt emoționată. Nu-mi vine să cred că am vorbit pe facetime și acum...”, a spus Raluca.

Citeste si: Imagini in exclusivitate, din culisele filmarilor serialului de succes “Povestea noastra”, difuzat de Kanal D

”N-am nimic cu el (n.r. Adrian), dar tot nu-l suport. N-am nimic cu el, ca personaj”, a spus Ricardo.

Băieții din Casa Puterea Dragostei l-au întâmpinat pe Ricardo cu un pamflet! Ba mai mult, băieții s-au deghizat în fete, iar Bogdan fiind ”polițistul”.

”Știam că o să-mi facă o surpriză. Am înțeles că nu fac nimic rău și că o să fie ceva amuzant și am zis să le fac jocul”, a spus Ricardo.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andra și-a machiat fetița și a apărut așa alături de ea. Reacția fanilor ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies