Raluka este mare amatoare de bijuterii! Am aflat ce preferă cântăreața VIDEO EXCLUSIV

Raluka este mare amatoare de bijuterii! Am aflat ce preferă cântăreața VIDEO EXCLUSIV
Raluka este mare amatoare de bijuterii! Am aflat ce preferă cântăreața VIDEO EXCLUSIV

Raluka a fost surprinsă la cumpărături de bijuterii, a probat mai multe lănțișoare și cercei.

După ce în ultimul videoclip a apărut înconjurată de bijuterii scumpe, cântăreței pare că i s-a făcut ”poftă” de achiziții noi.

Ea a fost surpinsă în mai multe magazine de bijuterii, probând mai multe lănțișoare și cercei. Se pare că artistei îi plac bijuteriile din argint, poartă mai multe lănțișoare în același timp, iar la capitolul cercei, îi preferă pe cei mari, fie că sunt rotunzi, fie lungi.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Raluka are o voce de aur şi o carieră strălucitoare în muzică. Artista care s-a lansat în industria muzicală prin colaborările sale cu DJ Sava a dezvăluit la un mment dat că are un complex fizic.  Raluka merge foarte des la sală, trage tare şi arată foarte bine, însă are un atribut fizic care o deranjează atunci când se uită în oglindă, este vorba despre umerii săi care i se par

prea mari!

Citeste si: Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!

Citeste si: Ani de zile, nimeni nu a observat acest lucru în fotografiile lor! Detaliul ascuns de prințesa Diana și prințul Charles

Raluka s-a despărțit de iubit înainte de Crăciun

Chiar înainte de Crăciunul de anul trecut, Raluka, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, și bărbatul cu care s-a iubit mai bine de doi ani au pus capăt relației.

  ”Suntem amândoi scorpioni cu ascendent în scorpion. Deci s-a terminat. Niciunul nu lasă de el. Dar avem o regulă pe care o respectăm de fiecare dată. Indiferent cât de tare ne certăm pe timpul zilei, nu ne culcăm niciodată supărați unul pe celălalt.

Orice ar fi, la final de zi ne luăm în brațe și dormim așa. În plus, eu întotdeauna cred că adevărul este undeva la mijloc. Nu cred că doar unul poate fi vinovat sau doar unul poate avea dreptate"
, mărturisea Raluka în cadrul unui interviu dat pentru Oana Turcu.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies