Ramona Bădescu se căsătorește în aceeași zi în care va avea loc și botezul fiului ei: "Unim două evenimente importante din viața noastră"

Ramona Bădescu
Ramona Bădescu se căsătorește

După patru ani în care a lipsit din lumea showbiz-ului, Ramona Bădescu se întoarce în România pentru a face un anunț bombă! Se căsătorește!

Ramona Bădescu este stabilită la Roma de mai bine de 30 de ani, însă a venit în România pentru a le spune tuturor că se căsătorește și nu oricum, ci în aceeași zi în care are loc botezul fiului ei.

Ramona Bădescu se căsătorește în aceeași zi în care va avea loc și botezul fiului ei

După o relație de mai bine de patru ani cu Fabio Cali, Ramona Bădescu a decis că este momentul să se căsătorească și să anunțe acest eveniment special.

Ramona Bădescu spune că nunta va avea loc în aceeași zi cu botezul fiului ei, eveniment care se anunță la fel de special, dar puțin mai dificil, având în vedere că tatăl copilului își dorește ca acesta să fie botezat catolic în Italia, iar mama vedetei vrea ca nepotul ei să fie creștinat în Craiova.

Citeste si: Lily-Rose Depp și actorul Austin Butler formează un cuplu

Ramona Bădescu
Ramona Bădescu a devenit mamă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ramona Bădescu a trecut prin numeroase experiențe de când a devenit mamă și spune că nu este deloc ușor, însă este un drum frumos.

”Noaptea mă trezeam să văd dacă are nevoie de ceva, dacă e ok, să îi mut capul dintr-o parte în alta ca să se uniformizeze.

Citeste si: Nutrientul care combate durerile de cap: Ce trebuie sa mananci ca sa scapi de migrene

Eu zic mereu că nu este un moment clar când să faci un copil, dar când îl faci efectiv trebuie să te descurci, fie că ești mamă la 20 de ani sau la 50 de ani, trebuie să înveți ce să faci ca să îți crești copilul! Nu există o vârstă scrisă ca să devii mamă.

A fi mamă este o responsabilitate enormă, un lucru dificil dar minunat”, a spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu spune că nu a fost cucerită imediat de viitorul ei soț, acesta fiind obișnuit să aibă orice femeie la picioarele lui.

”El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat.

Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană”, a povestit Ramona Bădescu.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au împăcat după ce blondina anunța despărțirea definitivă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies