Ramona Gabor, despre experiența meditației tăcute. Cum a fost să nu comunice 10 zile cu nimeni? „Fără laptop, fără telefon, fără cărți, nu ai voie să citești.Ceva foarte greu, extrem de greu.”

Ramona Gabor, despre experiența meditației tăcute. Cum a fost să nu comunice 10 zile cu nimeni? „Fără laptop, fără telefon, fără cărți, nu ai voie să citești.Ceva foarte greu, extrem de greu.”
Ramona Gabor, despre experiența meditației tăcute. Cum a fost să nu comunice 10 zile cu nimeni? „Fără laptop, fără telefon, fără cărți, nu ai voie să citești.Ceva foarte greu, extrem de greu.”

Ramona Gabor a vorbit despre momentul în care a ales să participe la o meditație tăcută.

Ramona Gabor trăiește viața pe care și-o dorește pe continentul american, iar aceasta nu ezită să încerce, atunci când are ocazia, și lucruri noi. Invitată în cadrul podcastul lui Gând la gând cu Teo, aceasta a vorbit despre o experiență inedită la care a participat, la o meditație tăcută, în care timp de 10 zile nu a avut voie să comunice cu nimeni, să facă sport, să aibă telefoane mobile sau laptopul și nici să citească. 

“Am făcut-o și pe asta, bineînțeles. (Nr. Meditație tăcută) Lângă Dubai, la o oră de condus din Dubai, undeva în zona de munte, nu ca muntele nostru, un munte de deșert. Am fost acolo 10 zile, fără laptop, fără telefon, fără cărți, nu ai voie să citești. Nu ai voie să combini această meditație cu exerciții fizice sau să te rogi. Trebuie să fii doar tu cu gândurile tale timp de 10 zile, ceva foarte greu, extrem de greu.
Stăteam cu cineva într-o cameră, nu-l cunoșteam. E o parte pentru bărbați, o parte pentru femei și ți se alocă o cameră.”,
a povestit Ramona Gabor.

Cum a fost pentru Ramona Gabor experiența meditației tăcute

Citește și: Care este relația Ramonei Gabor cu surorile sale? „Eu mă consider un pic diferită de surorile mele.”

Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii. “Au fost multe lucruri care m-au deranjat. Din acest motiv am și lucrat atât de mult la mine. Îmi păsa foarte mult

Recunoaște că întreaga experiență a fost extrem de grea, însă prin intermediul acesteia a învățat ce înseamnă toleranța, mai ales atunci când era nevoită să stea în cameră cu o persoană pe care nu o cunoștea sau să primească la micul dejun alimente

pe care nu le consuma în mod normal. Întreaga meditație s-a terminat la final cu o donație, iar faptul că nu a plătit, a învățat-o să accepte ceea ce i se oferă.  “Acest tip de meditație sau fel de retreat nu se plătește. La sfârșitul celor 10 zile tu faci o donație. Din acest motiv tu practic nu poți să alegi cu cine stai în cameră, să alegi ce mănânci, dar prin aceste lucruri se învață toleranța, sforăie cel din camera, nu poți să zici nimic, tolerezi, îl accepți așa cum este.
Dimineața, la micul dejun, tu vrei lapte de soia, dar îți dă lapte normal, nu comentezi și iei o banană. Trebuie să fii modest și, din nou, să accepți lucrurile exact așa cum sunt. Dacă ai plăti, încep figurile, poate mă mut din cameră că sforăie prea mult sau poate îmi dai altceva că eu am plătit, dar faptul că nu plătești este practic o lecție ca tu să accepți.”
, a mai spus Ramona Gabor.

Citește și: Stela Popescu a fost uitată! Cum arată mormântul actriței, la 7 ani de la moartea ei.- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. Salman Khan, întâlnire emoționantă cu un fan: "Acest om este o umanitate pură" Imaginele au ajuns virale

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Declarațiile sfâșietoare ale părinților celor doi copii spulberați de un adolescent de 16 ani, în Pantelimon!

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies