Ramona Lăzuran și Cristi Voicu s-au despărțit: „Viața îți testează câteodată forțele”

Ramona Lăzuran
Ramona Lăzuran a divorțat de Cristi Voicu

Fostul iepuraș Playboy și soțul său s-ar fi despărțit, după 9 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Maya.

Despărțire bombă în showbiz. După ce Pepe a anunțat că se desparte de Raluca Pastramă iar Andrei Ștefănescu de soția sa, Antonia, o altă despărțire a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ramona Lăzuran și soțul ei, Cristi Voicu, au decis să pună punct căsniciei. Frumoasa fată de oraș forma o familie superbă cu Cristi Voicu, iar în luna septembrie a anului 2011, aceasta a devenit mama unei fetițe superbe.

Fostul iepuraș Playboy a fost protagonista unui moment șocant în anul 2012, atunci când a fost surprinsă alături de fetița sa, plecând în toiul nopții de acasă, din cauza unor discuții aprinse cu soacra.

Citeste si: Despărțire surprinzătoare la "Puterea Dragostei"?! Ce se întâmplă între Aya și Cristian Marinescu?!

„Nu m-am certat cu iubitul atât de grav încât să mă mut de acasă niciodată.

Acum aș fi ipocrită să spun că nu m-am certat niciodată cu partenerul de viață. (…) Din prea multă dragoste și afectivitate față de copilul meu nu am avut puterea să-mi angajez o bonă. Din păcate s-a ajuns în situația în care să nu am cu cine să-mi las copilul, deși locuiesc cu membri ai familiei în casă”, spunea Ramona Lăzuran în 2012, în cadrul unei emisiuni TV.

Tot atunci, Ramona a vorbit și despre zvonurile apărute în presă, conform cărora fiica ei, Maya, nu ar fi copilul viitorului ei soț.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunt niște minciuni ordinare! Maya este un copil făcut din foarte multă dragoste, iar impedimentul căsătoriei noastre a fost Maya, pentru că eu am rămas însărcinată la două luni de când l-am cunoscut pe iubitul meu.

Nu știu ce a fost din partea lui, un șantaj, o șmecherie, dar din partea lui Dumnezeu a fost o bucurie, chiar dacă nu mi-am dorit în acel moment un copil”, a spus Ramona Lăzuran, precizând că iubitul ei a mințit-o la începutul relației și i-a spus că nu poate face copii. „Mi-a spus că el nu poate face copii, că are dovadă de la medic și să stau liniștită”, a adăugat Ramona.

Citeste si: Cine este noul bărbat din viața Ralucăi Pastramă?! Bruneta iubește din nou?!

La 8 ani distanță de la aceste evenimente, Raluca Lăzuran și Cristi Voicu au decis să o ia pe drumuri separate, potrivit spynews.ro.

Cristi Voicu, mesaj de pe patul de spital

În acest moment, Cristi Voicu se află la internat la Matei Balș și a trasnmis un mesaj emoționant:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cristi Voicu
Cristi Voicu este internat[Sursa foto: Facebook]

„Pentru prietenii mei adevărați care se gândesc la cea mai grea perioada prin care trec, va mulțumesc și iertați-ma daca pe unii v-am repezit fiind în stările cele mai groaznice. Va asigur ca sunt un luptător si voi învinge. Viata iti testează cateodata forța si ii selectează pe cei mai puternici. Vom fi cat de curând posibil împreună prieteni!

”, a spus bărbatul, care este monitorizat permanent.

Surs: s pynews.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Meghan Markle a pierdut sarcina: „Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies