Ramona Olaru, despre începutul vieții în Capitală. Cum a ajuns vedeta să își ia viața în mâini de la 18 ani. “Mi se părea că este într-un vis Bucureștiul.”

Ramona Olaru, despre începutul vieții în Capitală. Cum a ajuns vedeta să își ia viața în mâini de la 18 ani. “Mi se părea că este într-un vis Bucureștiul.”
Ramona Olaru, despre începutul vieții în Capitală. Cum a ajuns vedeta să își ia viața în mâini de la 18 ani. “Mi se părea că este într-un vis Bucureștiul.”

Ramona Olaru a vorbit despre începuturile ei în viața din București și cum a luat hotărârea să plece de acasă.

Ramona Olaru, cunoscuta asistenta TV, a vorbit în cadrul podcastului Open Mind Podcast by Centrul Social TFH, despre cum a luat hotărârea de a pleca de acasă la vârsta de 18 ani și cum a ajuns în București doar cu niște bani pe care i-a strâns după ce a lucrat ca ospătăriță.  “Nu am luat în considerare. Mi se părea că este într-un vis Bucureștiul. Mi se părea că este ceva ce eu nu pot să ating.

Dar la un moment dat am spus că trebuie să fac asta neapărat. Lucram ca ospătăriță, am strâns niște bani și am zis că trebuie să plec la București și de acolo văd eu cu ce mă ocup, găsesc ceva. Am strâns niște bani să-mi găsesc o chirie. Nu am mai stat în chiria respectivă când am ajuns în București, iar atunci singura soluție era să-i sun pe prietenii mei și să stau cu ei, la ei.
Și am stat într-o cameră de cămin de băieți vreo 6-7 luni. Nu cred că în perioada aceea mi-am dat seama cât de multe poate să-ți ofere plecatul dintr-un loc foarte mic, într-un mediu atât de mare, cu atâtea oportunități. Descopeream și descopăr în fiecare zi că se poate și mai mult să te dezvolți și să vezi cât de mișto este lumea și cât de mișto sunt oamenii, locurile și cât de mare e pământul.
Și dincolo, pentru că vorbim de niște energii până la urmă. Un punct de plecare a fost acela când eu am ajuns în București la 18-19 ani, cam pe atunci.”
, a povestit Ramona Olaru.

Ramona Olaru, despre cum a învățat să fie propriul învățător în viață

Citește și: Ce a însemnat pentru Ramona Olaru o copilărie fără nimic? „Nu ai ce să mănânci, nu ai curent electric, nu ai căldură. Trăiam într-o fermă pe câmp.”

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut: „Nu are rost. Dacă îi dau, nu dau cu împrumut.”

Chiar dacă inițial doar visa la viața de București, Ramona Olaru ulterior și-a dat seama că ea este cel mai bun învățător pentru propria persoană și că va reuși să facă tot ce își dorește cu viața ei, fără să o împingă cineva de

la spate.  “N-am avut nicio direcție, nu am avut nici un învățător, cred că am fost propriul învățător de fiecare dată și propria persoană care m-a împins să fac ce mi-am dorit sau ce am considerat eu că e bine. În continuare fac acest lucru, nu m-am plâns și nu mă împinge nimeni de la spate niciodată. A fost scurt, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fac altceva cu viața mea, eu, personal.”,
a mai spus Ramona Olaru.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Ramona Olaru
Ramona Olaru[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut: „Nu are rost. Dacă îi dau, nu dau cu împrumut!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies