Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut: „Nu are rost. Dacă îi dau, nu dau cu împrumut.”

Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut: „Nu are rost. Dacă îi dau, nu dau cu împrumut.”
Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut: „Nu are rost. Dacă îi dau, nu dau cu împrumut.”

Asistenta TV a renunțat la acest obicei.

Ramona Olaru a reușit de-a lungul timpului să câștige simpatia publicului prin felul său de a fi. Asistenta TV este extrem de sinceră și transparentă, iar de fiecare dată când a avut ceva de spus, a spus-o verde-n față, fără să se gândească că ar putea deranja pe cineva. De-a lungul timpului, Ramona Olaru a muncit din greu pentru a-și putea asigura o situație financiară prosperă, iar astăzi se poate lăuda cu o viață frumoasă, pe care și-o trăiește așa cum îi place.

Mai mult decât atât, asistenta TV nu a avut nevoie vreodată de bani de la alte persoane, iar, potrivit spuselor sale, nici ea nu oferă bani cu împrumut. Ramona Olaru a dezbătut acest subiect în cadrul unui interviu, precizând care este adevăratul motiv pentru care „s-a lecuit” de a da bani cu împrumut.

Ramona Olaru nu dă bani cu împrumut

Citește și: Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa! „Numai simplul fapt că în fiecare zi mă trezesc la 5:30 nu este atât de ușor. Este extrem de greu.”

Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”

Frumoasa asistentă TV a precizat că în trecut oferea bani cu împrumut, dar a observat că de la acest lucru au apărut unele discuții și s-au stricat prieteniile.

Astfel, Ramona Olaru a renunțat să mai ofere bani cu împrumut și atunci când cineva îi cere, spune verde în față că nu vrea să îi ofere. Cu toate acestea, vedeta susține că mai face din când în când acte de generozitate și oferă bani, fără a-i vrea înapoi.

Până acum o perioadă făceam treaba asta (nr. să împrumute bani), dar m-am oprit.

De vreo 2-3 ani încoace m-am oprit, pentru că e cel mai rău lucru, mai ales prietenilor. Oricum, în general prietenii cer. Atunci se strică toate relațiile. Mă rog, prieteni, eu nu am prieteni, cunoștințe. Se strică relațiile și nu are rost. Nu, îi spun din prima că am bani, dar nu vreau să îi dau. Sau dacă îi dau, nu dau cu împrumut. Dacă e o sumă de care mă pot lipsi pentru tot restul vieții, o dau, ia-o, ai nevoie, fă ce vrei, nu am nevoie de ei înapoi.
Nu avem nevoie de împrumuturi că suntem bogați
.”, a declarat Ramona Olaru, pentru Ego.

Ramona Olaru, motivul pentru care nu mai dă bani cu împrumut
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies