Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa! „Numai simplul fapt că în fiecare zi mă trezesc la 5:30 nu este atât de ușor. Este extrem de greu.”

Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa! „Numai simplul fapt că în fiecare zi mă trezesc la 5:30 nu este atât de ușor. Este extrem de greu.”
Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa! „Numai simplul fapt că în fiecare zi mă trezesc la 5:30 nu este atât de ușor. Este extrem de greu.”

Ramona Olaru a vorbit din despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții și cum a reușit să treacă peste ele.

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute asistente TV de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi. Deși astăzi se bucură de un real succes, asistenta TV a trecut prin numeroase greutăți ca să ajungă în punctul în care se află în prezent. Astfel, în loc să renunțe, toate acestea au ambiționat-o și au făcut-o să meargă mai departe.

Invitată în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, Ramona Olaru a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut și cum au ambiționat-o acestea.

Ramona Olaru, despre munca pe care o depune zilnic

Citește și: Ce spune Ramona Olaru despre relații. Când ar trebui să apară un semn de întrebare între parteneri: „E foarte greu să ajungem la o cale de mijloc.”

Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cum a fost copilăria Ramonei Olaru? A fost nevoită să muncească de la 11 ani cu ziua pe câmp. „A fost o iarnă foarte grea pentru că nu mai avem ce să mâncăm”

Deși din exterior meseria de asistentă TV pare una ușoară, Ramona Olaru a ținut să precizeze că în fiecare zi muncește din greu pentru, iar acest lucru îi oferă o mare

satisfacție.

Așa mi-am făcut eu viața atât de ușoară și atât de simplă și mi se pare că absolut nimic nu mă poate doborî. Nimic nu mă dărâmă sub nicio formă în niciun domeniu. Mulți oameni spun că da, ți se pare că viața e frumoasă că tu ești la televizor, nu faci nimic, viața e frumoasă, nu știi tu ce e aia muncă. Numai simplul fapt că în fiecare zi mă trezesc la 5:30 nu este atât de ușor.

Este extrem de greu pentru o persoană să aibă ritmul ăsta de fiecare dată la 5:30. Atunci toată lumea zice că ce muncesc eu, doar mă îmbrac frumos, mă machiez și stau la televizor. Nu știu dacă e doar atât de simplu. Mă trezesc la 5:30, dar ajung la 21-21:30 seara acasă. Asta nu e o plângere. Din contră, mie îmi place extraordinar de mult viața mea și tot ce fac, dar asta cred că se consideră muncă, având în vedere că mă duc dintr-o parte în cealaltă, chiar dacă nu dau cu sapa.
Știu și munca aia, am făcut-o foarte mulți ani, poate mult prea mulți și prea mult pentru un copil și poate și din cauza asta am înțeles că trebuie să mă bucur de tot ce vine în continuare
.”, a spus asistenta TV.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ramona Olaru, lecție importantă de viață

Ramona Olaru, despre modalitatea prin care a reușit să treacă peste greutățile din viața sa
Ramona Olaru[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a oferit o lecție importantă de viață, pornind de la experiențele personale.

Mie mi s-a închis o ușă, sunt și mai puternică, fac și mai multe lucruri și zâmbesc și mai mult. Poți vedea și partea bună a situațiilor, a problemelor. E atât de ușor să vezi! În loc să te plângi, de ce nu faci mai mult de atât? Eu nu pierd timp să mă plâng de o problemă.

Din contră, îl asociez cu faptul că ar trebui să caut soluții. Având mentalitatea asta și multiplicând mentalitatea asta și adăugând numai lucruri bune în ea, mi se și întâmplă numai lucruri bune și atrag numai lucruri bune în viața mea .”, a spus Ramona Olaru.  



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Șișcanu le răspunde celor care o critică pentru faptul că face reclamă la diferite produse! „Ce vă interesează pe voi din ce îmi câștig eu banii? Care este treaba voastră?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies