Razboi climatic? Seful meteorologilor: "Daca te uiti la hartile pentru AUGUST, te ia FRICA"

Razboi climatic? Seful meteorologilor:
Razboi climatic? Seful meteorologilor: "Daca te uiti la hartile pentru AUGUST, te ia FRICA"

Viscol in plina primavara si chiar ninsori in mijlocul verii, perioade lungi de seceta severa in toiul carora apar furtuni violente cu grindina mare cat un ou de gaina, tornade si ploi torentiale.

Toate s-au intamplat deja in Romania si asta ne asteapta si in continuare. Este avertismentul oficial al meteorologilor.

15 judete din Romania au fost in primavara sub cod portocaliu de vant si ninsori puternice. Meteorologii recunosc ca au inregistrat recorduri de frig pentru aceaste perioade  La Miercurea Ciuc, pe 22 aprilie dimineata au fost minus 9 grade Celsius, cea mai redusa temperatura inregistrata pentru aceasta zi din 1969 incoace.

Asta, dupa ce cu mai putin de o saptamana in urma au fost temperaturi de peste 20 de grade Celsius la amiaza. Acest episod de vreme severa a lovit toata Europa, din estul Frantei pana in Rusia, insa la noi a fost accentuat de un ciclon mediteranean, mai spun meteorologii.

Acum, Romania este sub cub ROSU de canicula. Acesta este un semn ca incepe un razboi climatic.

Ce ne asteapta in AUGUST citeste pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cele mai recente imagini cu Denisa Raducu dupa ce s-a zvonit ca sufera de cancer! Uite cum arata - Ochii ii tradeaza suferinta?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies