Război la Puterea Dragostei! Ramona, la cuțite cu Alexandra!

Ramona și Alexandra de la Puterea Dragostei
Război între Ramona și Alexandra de la Puterea Dragostei.

Un nou război izbucnește între o fostă concurentă de la Puterea Dragostei, Ramona și Alexandra, una dintre cele mai controversate prezențe din sezonul trei! Direct din Germania, blondina face dezvăluiri șocante despre noii concurenți.

Ramona, deși pare o persoană extrem de calmă, i-a declarat război unei concurente din sezonul al treilea Puterea Dragostei, fiind vorba despre nimeni alta decât Alexandra! Blondina a plecat diret în Germania, după terminarea sezonului doi, acolo unde locuiește alături de fiul și familia sa.

Citeste si: Șoc la Puterea Dragostei! Tu ai văzut cum arată Alexandra nemachiată?! Nici nu o recunoști!

Ramona de la Puterea Dragostei
Ramona în emisiunea Puterea Dragostei

Totuși, distanța nu este o problemă pentru fosta concurentă, pentru că își orește să plece din nou în Turcia, pentru a participa în noul sezon al emisiunii, iar concurenților ar trebui să le fie teamă de ea, mai ales Alexandrei, femeia căreia Ramona i-a promis război!

”Îmi doresc să reintru în sezonul 3 Puterea dragostei. Rezolv cu viza și plec la Istanbul.

După 4 luni petrecute în Turcia, trebuie acum să rezolv problemele cu actele, dar apoi mă întorc,” a dezvăluit Ramona, fosta concurenă de la Puterea Dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: SURPRIZĂ! Andreea Oprică se întoarce la Puterea dragostei cu o altă concurentă din sezonul 2? "Am fost in Turcia". Cum a încins plaja în sânii goi imediat ce a revenit de la negocieri din Istanbul. IMAGINI INCENDIARE

Ramona de la Puterea Dragsotei
Ramona în casa Puterea Dragostei.

Ramona i-a declarat război Alexandrei de la Puterea Dragostei! Ce a putut să spună despre ea:

Mai mult decât atât, fosta concurentă a explicat că aa aflat extrem, dar extrem de multe detalii despre noii concurenți, inclusiv unele care nu le fac cinste, așa că blondina este de părere că tinerilor ar trebui să le fie teamă de lucrurile pe care le știe, din cauza faptului că este ca o bombă cu ceas, care poate exploda oricând, iar dezvăluirile cel puțin picante nu le vor face cinste!

Alexandra
Alexandra de la Puterea Dragostei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, Ramona a mărturisit deja că nu o place deloc pe Alexandra.

”Nu o suport pe Alexandra. Am vrut să pun câteva mesaje cu un concurent intrat în casa Puterea Dragostei care, ce credeți, are și cuplu. Am vrut să pun mesajele să vadă și fata (n.red Alexandra) ce are lângă ea, poate nu se mai dă așa interesantă,” a explicat Ramona, cu trimitere către Nicos.

Alexandra de la Puterea Dragostei.
Alexandra în casa Puterea Dragostei.

”Vreau să văd ce fel de băieți au intrat în casa Puterea dragostei.

Nicos avea relație acasă. Fetele care au venit acolo doar pentru celebritate, au venit cu lecția învățată de acasă. David îmi place pentru că este un băiat ok, care respectă fetele. Mădălina îmi pare cea mai sinceră de acolo. Iar, Mona încearcă să o copieze pe Pirui, dar nu are șanse,” a mai adăugat Ramona.

Citeste si: Telenovelă în toată regula! Ramona de la Puterea Dragostei, părăsită de Nikolas Sax pentru...Simona Braboveanu?



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nelson Mondialu a aruncat bomba anului! Livian se întoarce la Puterea Dragostei peste o lună şi jumătate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies