Răzvan Albu, fost concurent la Puterea Dragostei, a devenit tătic?! Imaginile au devenit virale!

Răzvan Albu
Răzvan Albu de la Puterea Dragostei.

De când a părăsit emisiunea Puterea Dragostei putem spune că viața lui Răzvan Albu s-a îmbunătățit considerabil! Nu doar că are mare succes pe plan personal, însă cariera sa este în plină ascensiune!

Antreprenor de succes, Răzvan Albu a fost extrem de ocupat în această vara cu afacerea sa, așa că a stat mai mult pe litoralul mării negre. Dacă foarte multe persoane au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut mare succes cu afacerile sale de la malul mării, care au mers mai bine ca niciodată!

Citeste si: Un fost concurent de la Puterea Dragostei e prieten foarte bun cu Bianca Drăguşanu! Uite-i împreună într-o ipostază uluitoare!

Răzvan Albu
Răzvan Albu după ce a părăsit casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram @razvan1albu]

Un bărbat foarte râvnit, Răzvan Albu este un mare iubitor de copii! Nu rare sunt momentele în care îl regăsim pe acesta în fotografii alături de comorile persoanelor care îi calcă pragul sau alături de mezinii familiei. O fotografie, însă, ne-a atras atenția și se pare că am avut dreptate, inclusiv Răzvan mărturisind că a primit această întrebare de foarte multe ori: fostul concurent de la Puterea Dragostei a devenit tătic?

Răzvan Albu de la Puterea Dragostei a devenit tătic?! Declarații în exclusivitate!

Pe contul său de Instagram, @razvan1albu, sexy-concurentul de la Puterea Dragostei poate fi surprins îmbrățișând extrem de strâns o fetiță superbă, iar pe internet a început să circule un zvon potrivit căruia burlacul de la Puterea Dragostei ar fi devenit tătic! Totuși, pentru a clarifica situația, am decis să îl contactăm pe Răzvan pentru a primi toate detaliile, în premieră, chiar de la sursă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Răzvan Albu
Răzvan Albu de la Puterea Dragostei alături de nepoțelul său.[Sursa foto: Instagram @razvan1albu]

„Nu, nu este fetița mea! Este nepoțica mea, dar o iubesc enorm de mult, ca pe copilul meu- poate de aici și confuzia,” a declarat Răzvan Albu de la Puterea Dragostei pentru kfetele.ro.

Încă de la intrarea sa în casa Puterea Dragostei ne-am dat seama că Răzvan Albu este un getleman adevărat,  nu doar pentru că le-a adus flori concurentelor, ci și pentru că a dezvăluit că intențiile

sale sunt foarte serioase, idealul său principal fiind acela de a-și găsi sufletul pereche. Din păcate (sau din fericire pentru fanele lui), acest lucru încă nu s-a întâmplat, dar suntem convinse că fostul concurent de la Puterea Dragostei se va așeza la casa lui odată ce găsește persoana potrivită.

Răzvan Albu
Răzvan Albu, fost concurent la Puterea Dragostei, alături de nepoata lui.[Sursa foto: Instagram @razvan1albu]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Buna, sunt Razvan Albu, am 29 ani de ani, locuiesc in Bucuresti si in Constanta, domeniul meu de activitate fiind in turism si imobiliare. Lucrez ca manager la afacerea familiei de pe litoral, unde avem 2 locatii hoteliere in Costinesti.  Sunt extrem de pasionat de echitatie, de calatorii in toata lumea si de masinile cu multi cai putere.

În plus, sunt un barbat ambtios, sociabil, indraznet si am venit la emisiunea "Puterea Dragostei" pentru a-mi gasi sufletul pereche, ” declara Răzvan Albu, la intararea în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Cine este Răzvan Albu, noul concurent de la „Puterea dragostei”: „Sunt un bărbat ambițios și sociabil...”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Legătura secretă între Livian, fiul lui Nelson Mondialu și interlopul Adrian Corduneanu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies