Răzvan Fodor, despre începuturile relației cu soția lui, Irina. „Nu am mai vrut să mă bag în nimic care să mă facă să sufăr. A trecut testul din India și ne-am mutat împreună.”

Răzvan Fodor, despre începuturile relației cu soția lui, Irina. „Nu am mai vrut să mă bag în nimic care să mă facă să sufăr. A trecut testul din India și ne-am mutat împreună.”
Răzvan Fodor, despre începuturile relației cu soția lui, Irina. „Nu am mai vrut să mă bag în nimic care să mă facă să sufăr. A trecut testul din India și ne-am mutat împreună.”

Răzvan Fodor a vorbit despre cum a început relația lui cu Irina, cea care i-a devenit soție.

Răzvan Fodor a povestit, în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu, despre cum a fost începutul relației lui cu Irina, fiind o diferență de 14 ani între ei. Acesta s-a arătat foarte nesigur în a mai cunoaște pe cineva, deoarece nu își dorea să sufere.

  „Diferența de vârstă dintre noi este de 14 a Eu eram deja vulpoi bătrân și cumva în gardă.

Îmi era foarte fr ni. ică, nu am mai vrut nicio relație, nu am mai vrut să mă bag în nimic, parcă mă simțeam prost. Au fost niște relații nereușite, relațiile cunoscute au fost niște relații reușite și am cunoscut fete foarte mișto. Ideea e că nu am mai vrut să mă bag în nimic care să mă facă să sufăr. Pe mine mă costa treaba asta. Durează până te combini, cum era pe vremea aceea.
Trebuie să scoți vorbe, să povestești, să ai toleranță, să fii îngăduitor, să stai să analizezi. Nu mai aveam forță, nu mai credeam în nimic. A fost o schimbare atunci pentru că, totuși, am dat o șansă la vremea respectivă relației, nu Irinei. Am intrat foarte abrupt în ceea ce înseamnă relație.”
, a povestit Răzvan Fodor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Răzvan și Irina Fodor

Citește și: Cum a fost copilăria lui Răzvan Fodor. Ce simte atunci când își amintește de vacanțele în familie. “M-am bucurat din plin. Aș plăti să mai trăiesc emoția aia.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Răzvan și Irina Fodor
Răzvan și Irina Fodor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată! O ducem până la sfârșitul vieții.” Răzvan Fodor, dezvăluiri impresionante, după 14 ani de căsnicie cu Irina Fodor

La scurt timp după ce s-au declarat într-o relație, aceștia au plecat într-o vacanță în India, iar la întoarcerea în țară, cei doi s-au hotărât să se mute împreună. 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

„După ce ne-am ținut de mănă și ne-am sărutat, că de atunci începe o relație, i-am spus în scurt timp dacă vrea să meargă cu mine într-o vacanță backpacker India. A suportat cu mine o lună de zile foarte greu în India, elefanți, mers pe jos, mizerie, mâncat cu mâna de pe stradă și dormit în locuri unde puteai să ai toți banii din lume, dar nu aveai unde să te cazezi.

Ne-am întors, a trecut testul din India și ne-am mutat împreună. Am venit acasă, i-am propus dacă vrea să ne mutăm împreună, ea era studentă la Jurnalism și ne-am mutat împreună.”, a mai spus actorul.

Răzvan și Irina Fodor
Răzvan și Irina Fodor[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Nu am avut cu nevastă-mea niciun moment dificil, niciodată! O ducem până la sfârșitul vieții.” Răzvan Fodor, dezvăluiri impresionante, după 14 ani de căsnicie cu Irina Fodor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies