Răzvan Marin și Crina s-au logodit! Celebrul fotbalist i-a oferit iubitei sale un superb inel cu diamant

Răzvan Marin și Crina s-au logodit!
Răzvan Marin și Crina s-au logodit!

Crina, iubita cunoscutului fotbalist, a fost cerută în căsătorie într-un cadru de basm, pregătit până la ultimul detaliu de acesta.

Răzvan Marin și iubita sa, Crina, se iubesc de ani buni, dar abia acum au simțit că a venit momentul potrivit pentru logodnă. Frumoasa brunetă a fost cerută în căsătorie într-un cadru spectaculos, desprins parcă dintr-o poveste de dragoste, iar inelul pe care l-a primit de la celebrul fotbalist este de-a dreptul prețios.

Citeste si: Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „Dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă...”

Răzvan Marin și Crina s-au logodit!
Răzvan Marin și Crina s-au logodit![Sursa foto: Instagram]

Răzvan Marin și Crina s-au logodit!

Răzvan Marin este un fotbalist foarte talentat, iar până la vârsta de 21 de ani a performat la Echipa Națională, însă nu este singurul lucru cu care se poate mândri. Acesta o are alături de ani buni pe Crina, o frumoasă studentă la Medicină cu care trăiește o adevărată poveste de dragoste. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui pe marginea unui lac plin de trandafiri roșii, iar momentul a fost cel puțin magic. Foarte

creativ, Răzvan Marin a pregătit un aranjament floral din sute de trandafiri roșii și lumânări.

Citeste si: Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„DA pentru totdeauna cu iubirea vieții mele, cel mai bun prieten și sufletul pereche”, a scris Crina, iubita celebrului fotbalist, pe pagina sa personală de Instagram.

Răzvan Marin și Crina s-au logodit!
Răzvan Marin și Crina s-au logodit![Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, vizită neașteptată la Cluj! Ce face bruneta în orașul de unde este Livian Pop, fostul ei iubit

Răzvan Marin va deveni tătic pentru prima dată!

Cei doi au fost plecați aproape toată vara în diferite vacanțe exotice, iar mai apoi când au revenit în țară s-au hotărât să dea vestea cea mare.

În cadrul unui eveniment emoționant la care au fost invitați cei din familie și prietenii apropiați, Răzvan Marin și Crina au dezvăluit sexul bebelușului. Mai multe fotografii de la petrecere au fost publicate de cuplu pe reţelele de socializare.

Citeste si: Luis Gabriel va deveni tătic pentru prima oară! Iubita artistului este însărcinată în 6 săptămâni: „Cea mai frumoasă veste!”

Răzvan Marin va deveni tătic pentru prima dată!
Răzvan Marin va deveni tătic pentru prima dată! [Sursa foto: Instagram]

Așadar, fanii cunoscutului fotbalist au văzut cât de fericit a fost acesta când din cutia special pregătită au ieșit o grămadă de baloane roz, semn că Răzvan Marin va deveni tătic de fată!



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „A avut probleme și a fost la un tratament...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies