Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?! Pe ce platformă a apărut bărbatul

Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?! Pe ce platformă a apărut bărbatul
Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?! Pe ce platformă a apărut bărbatul

După ce Oana Matache și-a făcut publică relația cu Radu Siffredi, foarte multe persoane de pe rețelele de socializare l-au susținut pe fostul său partener, Răzvan Miheț.

Unii oameni l-au compătimit pe Răzvan Miheț, în timp ce alții, îl îndemnau să lupte pentru cei doi copii ai săi. Cu toate acestea, fostul partener al Oanei pare că s-a vindecat și nu mai este implicat emoțional în fosta sa relație.

Citește și: „Este vorba despre a recunoaște că aceasta este o problemă reală.” Ce mesaj a transmis Oana Matache, după ce mama ei a avut o reacție dură asupra noului său partener

A trecut Răzvan Miheț peste fosta lui soție?

Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?!
Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?![Sursa foto: Instagram]

La puțin timp după ce Gina Matache a spus că ea încă îl consideră pe Răzvan ginerele ei, o imagine care a circulat în mediul online i-a lăsat pe internauți cu gura căscată.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Răzvan Miheț și-a făcut cont pe o aplicație specială pentru întâlniri. Fostul soț al Oanei nu a făcut nicio mărturisire despre acest subiect, iar cei de acasă sunt foarte curioși dacă profilul chiar îi aparține lui sau este altcineva care îi folosește numele.

Cum se înțeleg Oana Matache și fostul soț după despărțire

Chiar dacă unele persoane au crezut că Oana și Răzvan nu își mai vorbesc, iată că nimic nu poate fi mai departe de adevăr.

În urmă cu câteva zile, sora Deliei a spus că ea și fostul său soț au rămas în relații bune și că bărbatul are acces la copii și control asupra situației. Nici ea, dar nici bărbatul cu care a avut o relație lungă nu ar permite un personaj problematic în prezența celor doi micuți.

„Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației.

Nici el, atât cât nici eu, nu am permite ca un „personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de „hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a
scris Oana Matache, pe contul ei de Instagram.

Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?!
Răzvan Miheț a trecut peste despărțirea de Oana Matache?![Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Surioara mea Delia ar fi trebuit să intervină!” Mădălin Voicu şi-a spus părerea despre tensiunile din familia Deliei: „Nu înțeleg ce a găsit Oana la acest specimen!"



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Deja dramatizezi, un copil nu este dator cu nimic unui părinte. În viață primim ceea ce oferim.” Ce fel de mesaj a postat Gina Matache pe rețelele de socializare. Internauții i-au adresat comentarii acide

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies