Răzvan Miheț i-a luat pe micuți de la Oana Matache! Ce a publicat bărbatul pe rețelele de socializare

Răzvan Miheț i-a luat pe micuți de la Oana Matache! Ce a publicat bărbatul pe rețelele de socializare
Răzvan Miheț i-a luat pe micuți de la Oana Matache! Ce a publicat bărbatul pe rețelele de socializare

Răzvan Miheț s-a întâlnit cu copiii săi în acest weekend. Ulterior, aceștia au revenit la mama lor.

După ce   Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț și a intrat într-o relație cu un tânăr de 28 de ani pe nume Radu Bădilaș sau, așa cum se autointitulează, Radu Siffredi, Gina Matache și-a făcut griji pentru nepoții săi. Artista susține că cei doi copii nu sunt în siguranță alături de noul iubit al fiicei sale. Mama Deliei nu-l vede absolut deloc potrivit pentru fiica sa cea mică.

Majoritatea internauților au fost de acord cu Gina Matache, susținând-o pe aceasta în ideea că Radu Siffredi, ar trebui să stea cât mai departe de copii și, de asemenea, ca aceștia să meargă la tatăl lor.

Citește și: Cine este Oana Matache, sora Deliei. „Efectiv mi se pun piedici din toate părțile”

Răzvan Miheț i-a luat pe micuți de la Oana Matache

În aceste zile în care scandalul din familia Matache a fost în plină desfășurare, fostul soț al Oanei Matache nu a reacționat în niciun fel, însă se pare că în acest weekend copiii au fost la tatăl lor.

Cu puțin timp în urmă, fostul soț al Oanei Matache a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afla în mașină cu cei mici, semn că au petrecut timpul împreună și s-au distrat.

După întâlnirea cu tatăl lor, copiii au revenit la mama lor și la Radu Siffredi, cei doi postând, de asemenea, fotografii împreună cu copiii din locurile în care s-au plimbat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gina Matache, replici dure la adresa lui Radu Siffredi

Cu foarte puțin timp în urmă, mama Oanei, Gina Matache  a explodat în mediul online, adresându-i cuvinte jignitoare lui Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache.

Mama Deliei nu vrea să accepte ca nepoții ei să crească în același mediul cu Radu Siffredi și a dat de înțeles despre viitorul potențial ginere că nu este destul de bun pentru fiica sa.

„Acum știu măcar că am pentru ce să mă agit să-mi scot fata din groapa în care stă cu porcii. Dacă trebuie să cobor și eu cu ea să o ajut, am să o fac chit că mă vor mușca.”,

„Copiii au un tată exemplu de eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții”, „Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copii cei mici trebuie protejați.”, au fost doar unele dintre declarațiile Ginei Matache cu privire la noul iubit al fiicei sale.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Citește și: “O faceți de râs și pe Delia.” Gina Matache a primit mesaje tranșante, după ce l-a criticat în mod public pe actualul iubit al Oanei



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

“Nu-mi pasă dacă pierd acum totul.” Ce mesaj a postat Delia, după scandalul dintre actualul iubit al surorii sale și Gina Matache

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies