Secretul celor mai buni caltabosi! Nu mai face aceasta greseala frecventa

Secretul celor mai buni caltabosi! Nu mai face aceasta greseala frecventa
Secretul celor mai buni caltabosi! Nu mai face aceasta greseala frecventa

Asemanator cu lebarul care este preparat in special din ficat si grasime, caltabosul se deosebeste de aceasta prin faptul ca incorporeaza si alte maruntaie, dar si orez.

Retetele se deosebesc de la regiune la regiune si de la gospodarie la gospodarie, unele mai simple, altele mai bogate in gusturi. Secretul unui caltabos bine facut consta in echilibrul dintre organele de porc si adaosurile grase care dau textura si gust. Dar mai ales punerea in valoare a ingredientelor de mirodeniile potrivite. Intotdeauana carnea de proc va iubi nucsoara si ienibaharul.

Cea mai gustoasa reteta de caltabos: ca sa iti iasa, trebuie sa faci asta!

Ingrediente:

2,5 kilograme măruntaie de porc (ficat, rinichi, splină, inimă)


250 grame carne grasă de porc
700 grame ceapă albă
1 cană mare de orez
4 foi de dafin
1 căpăţână de usturoi curăţată
1 lingură rasă nucsoara măcinată

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Reteta originala de toba de acasa. Are gustul autentic romanesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Reteta traditionala de carnati de casa. O prepara de Craciun toate gospodinele din Ardeal

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies