Ai locui intr-un hotel conceput de Karl Lagarfeld? Iti spunem cum ar putea arata

Ai locui intr-un hotel conceput de Karl Lagarfeld? Iti spunem cum ar putea arata
Ai locui intr-un hotel conceput de Karl Lagarfeld? Iti spunem cum ar putea arata

Celebrul designer Karl Lagerfeld a semnat un contract pentru constructia unui hotel de 270 de camere in Macau, regiunea de sud a Chinei.

 

Designerul casei Chanel spune ca hotelul ar fi "in stilul secolului 19, dar modern in acelasi timp".
"Voi aborda proiectul asa cum fac cu apartamentele si casele mele, dar am deja prea multe case, deci nu as mai vrea inca una. Asa ca- nu stiu cum sa spun- voi scapa de frustrari construind hoteluri", a declarat Lagerfeld pentru WWD.
Hotelul de 20 de etaje este programat sa se deschida in 2017 si va face parte din complexul de lux Lisboa Palace, ce va include si un hotel Versace
conceput de brand.
"Gabrielle Chanel a spus intotdeauna ca "Fac doar rochii pe care le-as purta". Asa ca eu fac doar camere in care mi-ar placea sa dorm. Este simplu! Cand incep sa fac asta ma intreb daca as vrea sa traiesc acolo, daca as vrea sa ma trezesc acolo, daca baia este confortabila. Stiu ca este copilaresc, dar este exact ca in piesa "My Way".",
a incheiat designerul.

Designerul casei Chanel spune ca hotelul ar fi" in stilul secolului 19, dar modern in acelasi timp".

" Voi aborda proiectul asa cum fac cu apartamentele si casele mele, dar am deja prea multe case, deci nu as mai vrea inca una. Asa ca- nu stiu cum sa spun- voi scapa de frustrari construind hoteluri", a declarat Lagerfeld pentru WWD.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Hotelul de 20 de etaje este programat sa se deschida in 2017 si va face parte din complexul de lux Lisboa Palace, ce va include si un hotel Versace conceput de brand.

" Gabrielle Chanel a spus intotdeauna ca "Fac doar rochii pe care le-as purta".

Asa ca eu fac doar camere in care mi-ar placea sa dorm. Este simplu! Cand incep sa fac asta ma intreb daca as vrea sa traiesc acolo, daca as vrea sa ma trezesc acolo, daca baia este confortabila. Stiu ca este copilaresc, dar este exact ca in piesa "My Way".
", a incheiat designerul.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Roxana Dobre l-a părăsit pe Florin Salam?! Peste ce nu ar fi putut să treacă soția manelistului

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Alexandra își face filme sau Patrick chiar este interesat de ea? „Eu am intrat în camera roșie cu Alexandra râzând, pentru că am văzut atitudinea cu care ea m-a chemat pe mine.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...


Cookies