VIDEO Rețeta de plăcintă cu fructe de sezon a Alinei Laufer! „O plăcintă de sezon, simplă, dar de efect!”

VIDEO Rețeta de plăcintă cu fructe de sezon a Alinei Laufer! „O plăcintă de sezon, simplă, dar de efect!”
VIDEO Rețeta de plăcintă cu fructe de sezon a Alinei Laufer! „O plăcintă de sezon, simplă, dar de efect!”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de plăcintă cu fructe.

Alina Laufer gătește mere în cadrul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D, cele mai gustoase și simple rețete. Vedeta ne învață cum să stăm puțin timp în bucătărie și să preparăm în același timp mâncăruri gustoase. De data aceasta, Alina Laufer a venit cu o rețetă extrem de simplă de plăcintă cu fructe de sezon.

Avem invitați, nu știm ce să punem pe masă, dar vrem să avem ceva dulce și pregătit în casă.

Avem aici foi de plăcintă, unt și ceva fructe de sezon. Hai să facem o plăcintă! O plăcintă de sezon, simplă, dar de efect .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.  

Rețeta de plăcintă cu fructe de sezon a Alinei Laufer

Citește și: VIDEO Cheesecake cu cocos și ciocolată albă! Desertul delicios pregătit de Alina Laufer: „O lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat.”

Citește și: VIDEO Lasagna de dovlecel, pregătită de Alina Laufer! „O lasagna mai simplă, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de către Alina Laufer, pentru a găti această rețetă, avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • smântână lichidă;
  • ouă;
  • zahăr;
  • unt topit;
  • foi de plăcintă;
  • afine;
  • lămâie;
  • esență de vanilie.

Rețeta poate fi adaptată și în loc de afine, puteți să folosiți și alte fructe de sezon.

Mod de preparare:

Alina Laufer a demonstrat procesul de preparare al acestei rețete, care este unul rapid și destul de simplu. Prima dată, a format o compoziție din smântână lichidă, zahăr, ouă, lămâie și esență de vanilie, pe care a pus-o deoparte. Ulterior, a luat foile de plăcintă și le-a uns din belșug cu unt topit, iar apoi le-a mototolit și le-a pus în tavă. A lăsat foile de plăcintă la cuptor să se rumenească, iar apoi a turnat compoziția din smântână lichidă și ouă.

Ulterior, a mai pus plăcinta 10 minute la cuptor, iar după ce a fost gata, a presărat deasupra afine proaspete.

O să spargem ouăle. Adăugăm smântâna lichidă și zahărul. Punem vanilia, lămâia. Cu untul topit ungem foile, pe care le strângem și le așezăm în tava pe care o punem după aceea la cuptor. Adăugăm fructele, după care o vom da din nou 10 minute la cuptor .”, a explicat Alina Laufer.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețeta de brânzoaice a doamnei Coco de pe TikTok: „Am să fac jumătate din aluat cu brânză și jumătate cu cremă de vanilie! Aluatul nu trebuie să fie nici tare, nici moale.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Șomloi, prăjitura ungurească cu trei blaturi, pregătită la Mănăstirea Putna: „Ornăm prăjitura cu dulceață de merișoare și pudrăm pe deasupra cu cacao. Prăjitura va fi dată la rece.”

Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies