VIDEO Lasagna de dovlecel, pregătită de Alina Laufer! „O lasagna mai simplă, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie!”

VIDEO Lasagna de dovlecel, pregătită de Alina Laufer! „O lasagna mai simplă, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie!”
VIDEO Lasagna de dovlecel, pregătită de Alina Laufer! „O lasagna mai simplă, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie!”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de lasagna de dovlecel.

Vara avem nevoie de mâncăruri ușoare, care se gătesc rapid și nu necesită prea mult efort. De aceea, lasagna obișnuită poate fi rapid înlocuită cu o lasgna din dovlecel. În cadrul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D, Alina Laufer ne-a împărtășit rețeta sa de lasagna de dovlecel.

O lasagna mai simplă, mai light, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.

Rețeta Alinei Laufer de lasagna de dovlecel

Citește și: VIDEO Înghețată de casă și limonadă de căpșune, pregătite de Alina Laufer! „Pentru zilele însorite de vară, v-am pregătit astăzi o gustare dulce și rece și o limonadă senzațională.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut: „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”

Ingrediente:

Conform informațiilor oferite de către Alina Laufer, pentru a găti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • dovlecei;
  • cașcaval;
  • parmezan;
  • șuncă.

Eu am ales să folosesc dovlecei zucchini pentru că au o textură mai

tare .”, a precizat Alina Laufer.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

În primul rând, avem nevoie de acești zucchini, pe care eu i-am tăiat pe o răzătoare mandolină.

O să punem puțin ulei și îi prăjim. Uite așa dovleceii noștri sunt gata. Deja miros senzațional. O să luăm dovlecei, pe care îi vom folosi în loc de foi de lasagna. După stratul de dovlecei, o să punem parmezan. Nu foarte mult pentru că are un gust destul de pregnant. Punem și șuncă. După șuncă urmează cașcavalul și continuăm în felul acesta până când umplem toată tava. O să băgăm acum în cuptorul preîncălzit la 180-200 de grade, pentru aproximativ 20 de minute, până când cașcavalul se topește și se rumenește frumos.
Lasagna este gata. Miroase foarte apetisant. Vă sfătuiesc să o lăsați să se așeze, să nu o tăiați imediat
.”, a explicat Alina Laufer la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Rețeta de brânzoaice a doamnei Coco de pe TikTok: „Am să fac jumătate din aluat cu brânză și jumătate cu cremă de vanilie! Aluatul nu trebuie să fie nici tare, nici moale.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies