VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut! „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”

VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut! „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”
VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut! „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de prăjitură cu mango și blat cu biscuiți.

Alina Laufer a pregătit în cadrul rubricii „Rețetă în 5 minute”, difuzată la Știrile Kanal D, o rețetă rapidă și delicioasă de prăjitură cu mango și blat de biscuiți.

De data aceasta vă voi încânta cu ceva dulce. O prăjitură cu mango și cu blat de biscuiți. Este răcoritoare, simplu de făcut, o băgăm la frigider și e gata totul imediat și avem nevoie de foarte puține ingrediente .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.

Rețeta de prăjitură cu mango și blat de biscuiți a Alinei Laufer  

Citește și: VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer. „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: VIDEO Înghețată de casă și limonadă de căpșune, pregătite de Alina Laufer! „Pentru zilele însorite de vară, v-am pregătit astăzi o gustare dulce și rece și o limonadă senzațională.”

Ingrediente:

  • biscuiti digestivi;
  • frișcă lichidă;
  • lapte condensat;
  • mango (sau orice fel de fruct preferă fiecare).

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

O să o așezăm într-o tavă de unică folosință și o să vă arăt cum trebuie să așezați prăjitura, ca să poată fi foarte ușor de scos după aceea. Feliem mangoul. Sunt câteva mici trucuri, care vă vor face misiunea asta mai ușoară. Tăiem la baza fructului ca să poată stea în picioare.

Ne ducem la mijloc, găsim sâmburele și tăiem de-a lungul lui. Am pus bolul în care voi bate frișca la congelator și smântâna lichidă am ținut-o până acum la frigider. Totul trebuie să fie foarte rece, altfel frișca nu se va umfla. Crema noastră este gata. Am bătut frișca, după care am pus și laptele condensat. Haideți să punem tava cu hârtie de copt. Acum vom monta prăjitura. Vom pune alternativ straturi de biscuiți, cremă și mango.
După ce am pus un strat de biscuiți și un strat de cremă, o să pun câteva feliuțe de mango. Acum alt strat de biscuiți. Prăjitura noastră este gata. Partea cea mai grea este că trebuie ținută la frigider măcar 4 ore, de preferat peste noapte. Prăjitura noastră s-a răcit. O să îi pun puțină cremă deasupra și o să o ornăm cu câteva felii de mango
.”, a explicat vedeta pe YouTube.
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Rețeta de brioșe a Elwirei Petre! Cum prepară Elwira Petre fulgii de cocos colorați, pentru decor: „Fulgii de cocos pentru decor sunt colorați cu spirulină.”

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Reprezentanţii unui local din Thassos încearcă să depisteze un grup de români. Au mâncat şi au plecat fără să plătească

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Julia va izbucni din nou în lacrimi din cauza lui Robi! „Să umilească pe altcineva nu pe mine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 8 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Vecinii au auzit țipetele morții, dar nu au sunat la 112: 'Se certau până târziu' - Detalii șocante despre tripla crimă din București


Cookies