VIDEO Rețeta de Cheesecake San Sebastian, pregătită de Alina Laufer: „O rețetă foarte simplă. Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe.”

VIDEO Rețeta de Cheesecake San Sebastian, pregătită de Alina Laufer: „O rețetă foarte simplă. Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe.”
VIDEO Rețeta de Cheesecake San Sebastian, pregătită de Alina Laufer: „O rețetă foarte simplă. Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe.”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de Cheesecake San Sebastian.

Alina Laufer este prezentă în cadrul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D, acolo unde vine în fața telespectatorilor cu cele mai simple și gustoase rețete. De data aceasta, vedeta a pregătit un desert extrem de simplu: Cheesecake San Sebastian.

Astăzi vom face o rețetă de cheesecake, dar nu orice fel de cheescake, ci Cheesecake San Sebastian. O rețetă foarte simplă, însă impresionantă.

Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe. Posibilitățile sunt nesfârșite .”, a spus vedeta pe YouTube.

Rețeta de Cheesecake San Sebastian a Alinei Laufer

Citește și: VIDEO Rețeta de gogoși cu aluat moale a Alinei Laufer! „Astăzi o să recreăm o rețetă a copilăriei: gogoși cu lingura.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Rețeta de churros a Alinei Laufer, un desert cu care veți impresiona pe cei din jur. „Vom face ceva exotic. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de către Alina Laufer, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • un kg de cremă de brânză;
  • 500 ml de smântână pentru frișcă;
  • 250 de grame de zahăr vanilat;
  • 60 de grame de făină;
  • 6 ouă;
  • o lămâie;
  • un praf de sare.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Procesul este unul extrem de simplu, iar potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Punem crema de brânză. Foarte important să fie la temperatura camerei. Punem și smântâna lichidă. Spargem toate cele 6 ouă. Amestecăm. Această compoziție trebuie amestecată cât mai puțin. Nu vrem să o agităm și să introducem foarte multe bule de aer. Punem și coaja de la lămâie. Apăsăm puțin ca să eliberăm zeama și o adăugăm peste cremă.

Acum o să punem zahărul pudră, făina și amestecăm din nou. Dăm în cuptorul preînclăzit la 220 de grade pentru 40 de minute. Ea trebuie să se rumenească foarte bine pe deasupra. Uitați cât de bine arată, cât de ușor a fost de preparat și credeți-mă că și gustul e pe măsură. Poftă bună!”, a explicat Alina Laufer pe YouTube.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Lava cake, un desert delicios și simplu de făcut! Chef Roxana Blenche și-a dezvăluit rețeta: „Luăm unt și ungem foarte bine marginile. Dacă nu ungeți foarte bine, o să se lipească.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies