Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”

Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”
Pizza din felii de pâine, rețeta Alinei Laufer! „Miroase ca într-o pizzerie!”

Alina Laufer a pregătit pizza din felii de pâine.

Alina Laufer a fără obișnuit deja pe rețelele de socializare și prin rubrică specială, Să crești mare, cu rețetele pe care le împarte cu urmăritorii săi. Fie că vorbim de deserturi sau mic dejunuri delicioase, ori gustări rapide, toate preparatele acesteia sunt foarte ușor de pregătit și nu necesită foarte multe ingrediente, dar nici timp consumat. De această dată, Alina a  pregătit pizza din felii de pâine, împreună cu alte ingrediente găsite în frigider.

Ingrediente:

  • Pâine toast
  • Sos pizza/sos roșii
  • Mozarella rasă
  • Legume de sezon
  • Șuncă/salam/cârnați
  • Ciuperci
  • Unt

„Așa cum v-am obișnuit până acum, vom face o rețetă rapidă. O să facem o pizza cu ce avem prin frigider. Avem nevoie, în primul rând, de paine toast, cea mai simplă, banală pâine pe care o putem găsi în supermarket, avem nevoie de sos de paste, de pizza, de roșii, ce aveți

la îndemână și puțină mozarella rasă, de asemenea, vom condimenta pizza noastră cu ardei și ceapă. Punem puțină șuncă și avem nevoie și de puțin unt.”, a spus Alina Laufer.

Cum pregătește Alina Laufer pizza din felii de pâine

Citește și: Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer! Un preparat care îi cucerește pe copii și pe adulți: „O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

După ce a pregătit toate ingredientele, Alina a început prin a pregăti blatul de pizza din felii de pâine toast, pe care le-a uns cu unt și le-a pus în tavă.

Practic, tot ceea ce a ieșit seamănă cu mini-pizza, pe care le-a ornat cu ardei, sos de roșii și șuncă pe care a avut-o în frigider. Rezultatul este unul pe cinste.  „Puteți pune absolut tot ce vreți pe pizza voastră, astea sunt alegerile mele. Tăiem ardeiul în cubulețe și ceapa la fel. Trebuie să fie finuță, pentru că pizza noastră va sta foarte puțin la cuptor, punem și puțină sare.
Șunca aceasta este foarte subțire, așa că o vom rupe bucățele. Am luat câte o felie de pâine pe care o să ungem cu unt topit și o așezăm în tavă. Apăsăm puțin cu ajutorul unei linguri și punem sosul. Acolo așezăm ceapa, ardeiul, șunca și mozarella rasă pe deasupra. Punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade până mozarella se topește. Miroase ca într-o pizzerie! Cât de simplu și ușor a fost!”
,
a povestit Alina Laufer.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies