VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”
VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

Află din rândurile următoare care este rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer.

Alina Laufer gătește mereu cele mai gustoase rețete pentru ea și familia sa. Mai mult decât atât, în cadrul rubricii „Să crești mare!”, difuzată pe Kanal D, vedeta le prezintă telespectatorilor cele mai gustoase și rapide idei de rețete.

De data aceasta, Alina Laufer a gătit o rețetă de primăvară: chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki.

Astăzi o să facem chifteluțe de dovlecei, nu chifteluțe de carne.

Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi .”, a spus Alina Laufer.

Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer

Citește și: VIDEO „O să facem o prăjitură cu mandarine pe care o să o coacem în tigaie. Merge acompaniată cu înghețată sau cu frișcă.” Rețeta de prăjitură cu mandarine în tigaie a Alinei Laufer

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: VIDEO „Rețeta este simplă, însă procedeul o să se lase cu lacrimi. ” Rețeta de inele de ceapă a Alinei Laufer!

Ingrediente:

  • dovlecei;
  • ceapă;
  • pătrunjel;
  • mărar;
  • brânză telemea;
  • ouă;
  • usturoi;
  • făină.

Ingrediente pentru sos tzatziki:

  • castraveți;
  • iaurt grecesc;
  • ulei de măsline;
  • sare.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Dăm dovleceii pe răzătoare, pentru că dorim să îi lăsăm cu puțină sare, ca să își lase apa.

Ceapa o să o tocăm în robotul de bucătărie, pentru că îmi doresc să fie foarte fin tocată. O să punem și usturoiul. Adaug și verdeața. Scurgem dovleceii. Adăugăm amestecul pe care l-am făcut, cu ceapă, verdeață și ou. Brânza puteți să o dați pe răzătoare. Pentru că îmi doresc o compoziție mai tare, o să adaug făină. Și pentru că ne dorim să facem o bucurie copiilor la masă, o să folosim niște forme pentru biscuiți, ca să facem floricele.
Am prăjit chifteluțele. Până se răcesc, o să facem sosul tzatziki. Exact ca și în cazul dovlecelului, o să îi punem castravetelui puțină sare și o să îl stoarcem bine de apă. Usturoiul îl dăm bine pe răzătoare. Punem iaurtul grecesc și ulei de măsline. Dragii mei, aceasta a fost rețeta noastră de chifteluțe de dovlecei. Vă urez poftă bună și gătiți cu dragoste pentru familia voastră
!”, a spus Alina Laufer.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Rețeta de pulpă de miel cu legume la cuptor a lui chef Sorin Bontea: „Le bag la cuptor, mielul și legumele în același timp!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies