Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer! Un preparat care îi cucerește pe copii și pe adulți: „O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate.”

Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer! Un preparat care îi cucerește pe copii și pe adulți: „O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate.”
Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer! Un preparat care îi cucerește pe copii și pe adulți: „O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate.”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de merdenele făcute în casă.

La rubrica „Să crești mare!”, difuzată în cadrul Știrilor Kanal D, Alina Laufer ne-a prezentat o rețetă delicioasă de merdenele făcute în casă.

Astăzi o să facem un preparat îndrăgit de toată lumea, pe care de multe ori nu îl apreciem la adevărata lui valoare. O să facem merdenele în casă, sănătoase, cu ingrediente controlate .”, a spus blondina pe YouTube.

Rețeta de merdenele făcute în casă a Alinei Laufer

Citește și: Rețeta de churros a Alinei Laufer, un desert cu care veți impresiona pe cei din jur. „Vom face ceva exotic. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

Ingrediente:

  • 500 de grame de făină;
  • 300 ml. de apă;
  • sare;
  • oțet;
  • ouă;
  • griș;
  • unt;
  • brânză sărată;
  • brânză dulce.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„O să pun o foaie de silicon, pentru că este foarte bună, nu se mai lipește aluatul de blatul de lucru. Punem făina, aproximativ o linguriță de sare. Am aici apa, care trebuie să fie călduță. Punem puțin oțet. Știu că oțetul face foaia mai fragedă. Adăugăm apa în mijloc. Când devine groasă și nu mai putem amesteca cu furculiță, începem și frământăm. După ce am incorporat toată făina, îl punem pe masa de lucru și ăl frământăm aproximativ 10 minute.

Dacă se lipește prea tare, mai adăugăm făină. Aluatul este gata. L-am lăsat să se odihnească puțin. Îl împărțim în 12. O să formăm biluțe, pe care le lăsăm puțin să se odihnească. Ne întoarcem la prima biluță formată și o întindem. În acest moment, luăm untul, dăm din belșug și o împăturim. După ce am format acest pachețel, îl lăsăm să se odihnească. Puteți să îl puneți și la frigider, aproximativ o oră.
Pentru compoziția de merdenea, o să punem brânza de vaci, două albușuri de ou și câteva linguri de griș. Luăm prima foaie, pe care o mai întindem încă odată. Luăm compoziție, punem în mijloc. Merdenelele noastre sunt gata. Le dăm puțin cu gălb
enuș și le băgăm în cuptorul preîncălzit la 200 de grade celsius, pentru aproximativ jumătate de oră .”, a explicat Alina Laufer.  



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețeta de mușchi de porc umplut cu ciuperci a lui Liviu Dragnea: „Este o mâncare foarte gustoasă și care nu se gătește greu.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Detaliul surprinzător observat la Edi Iordănescu după participarea la EURO 2024

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies