Rețeta de churros a Alinei Laufer, un desert cu care veți impresiona pe cei din jur. „Vom face ceva exotic. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios.”

Rețeta de churros a Alinei Laufer, un desert cu care veți impresiona pe cei din jur. „Vom face ceva exotic. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios.”
Rețeta de churros a Alinei Laufer, un desert cu care veți impresiona pe cei din jur. „Vom face ceva exotic. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios.”

Alina Laufer a pregătit un desert mexican.

Este foarte simplu să pregătești ceva dulce și delicios, fără să ai nevoie de foarte mult timp, astfel că Alina Laufer vine în ajutorul tuturor celor care iubesc gastronomia.

Alina Laufer
Alina Laufer[Sursa foto: Facebook]

Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta de churros

Citește și: VIDEO Rețeta de chifteluțe de dovlecei cu sos tzatziki a Alinei Laufer: „Pot fi făcute de post sau în varianta pe care o să o alegem noi astăzi.”

Citește și: VIDEO „Rețeta este simplă, însă procedeul o să se lase cu lacrimi. ” Rețeta de inele de ceapă a Alinei Laufer!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alina Laufer a obișnuit prin a pune la dispoziția iubitorilor de mâncăruri tot felul de preparate delicioase, care nu necesită foarte mult timp și nici ingrediente complicate.

Dacă până acum urmăritorii au reprodus prânzuri delicioase, acum Alina Laufer vine cu un desert mexican, churros, pentru care a prezentat lista de ingrediente.

Ingrediente:

  • Apă
  • Unt
  • Sare
  • Zahăr
  • Făină
  • Un ou

Topping churros

  • Zahăr
  • Scorțișoară
  • Ciocolată albă
  • Ciocolată cu lapte
  • Smântână

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum prepară Alina Laufer desertul mexican

Alina Laufer a prezentat, pas cu pas, cum amestecă ingredientele pe care le folosește la acest desert, care sunt cantitățile exacte pe care le folosește pentru ca totul să iasă ca la carte, dar și cum va arăta topping-ul de la finalul preparatului. Compoziția aluatului este la fel ca cea de la eclere, doar că diferența este că churros se prăjește în tigaie, sub formă de fâșii subțiri, care se lasă până se rumenesc, apoi se glazurează cu zahăr și scorțișoară, iar, după gust, un

topping din cele sugerate de Alina Laufer.

„Vom face ceva exotic. Un desert mexican, churros. Avem nevoie de făină, unt, apă, un ou, de asemenea, aromatizăm cu puțină vanilie și le vom servi date prin zahăr și scorțișoară. Punem apa, untul, un praf de sare, un sfert de linguriță și cam o lingură de zahăr. Acest amestec o să îl punem pe foc. Este exact ca cel de eclere.

După ce untul s-a topit, adăugăm făina, punem un castronel deasupra apoi ciocolata și așteptăm. Acesta este un aluat opărit și așteptăm puțin să se răcească. Acum, că s-a răcit, punem oul și puțină esență de vanilie. După ce ați amestecat oul, veți obține un aluat omogen, puțin lipicios. Facem șuvițe și le punem să se prăjească până se rumenesc. Nu ar fi churros dacă nu îi dăm prin scorțișoară.
Atât churros sunt atât de simplu de făcut și cu care veți impresiona pe toată lumea.”,
a povestit Alina Laufer.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețeta mâncării de urzici cu mămăligă a Alinei Laufer. „Vom face o mâncare clasică, tradițională, de primăvară”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies