VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer. „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat.”

VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer. „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat.”
VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer. „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat.”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de clătite cu banane!

Alina Laufer este o mămică fericită și o gospodină desăvârșită, care mereu pregătește cele mai gustoase preparate pentru familia sa. Astfel, în cazul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D, Alina Laufer împărtășește cu cei de acasă rețetele sale gustoase și rapide.

De data aceasta, blondina a pregătit o rețetă de clătite americane cu banane, un deliciu atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer

Citește și: VIDEO Înghețată de casă și limonadă de căpșune, pregătite de Alina Laufer! „Pentru zilele însorite de vară, v-am pregătit astăzi o gustare dulce și rece și o limonadă senzațională.”

Citește și: VIDEO Rețeta de Cheesecake San Sebastian, pregătită de Alina Laufer: „O rețetă foarte simplă. Puteți să îl serviți cu zahăr pudră pe deasupra, cu fructe, cu un jeleu de fructe.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de Alina Laufer, pentru prepararea acestui clătitelor americane cu banane, avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 200 g de făină;
  • 350 ml de lapte bătut (iaurt de băut);
  • 1 ou;
  • 60 g de zahăr;
  • un plic de praf de copt;
  • bicarbonat de sodiu (un vârf);
  • 30 g unt;
  • banane.

Puteți să folosiți și lapte normal, dar mie mi se

pare că ies mai fragede cu lapte bătut .”, a precizat Alina Laufer.  

Pentru ornat, vedeta a folosit următoarele ingrediente:

  • afine;
  • chipsuri de ciocolată;
  • sirop de arțar.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.

Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

O să amestecăm ingredientele uscate. Avem aici făina, peste care punem praful de copt și bicarbonatul și sare. Nu putem să avem ceva dulce fără puțină sare. În alt bol, amestecăm ingredientele umede. Întotdeauna punem ingredientele umede peste cele uscate. Regulă generală. Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat.

Clătitele noastre americane sunt gata. Le vom aranja frumos pe farfurie. Nu pot fi clătite americane fără sirop de arțar. Este o decadență în farfurie! Vă urez poftă bună!”, a spus Alina Laufer pe YouTube.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Rețeta de brioșe a Elwirei Petre! Cum prepară Elwira Petre fulgii de cocos colorați, pentru decor: „Fulgii de cocos pentru decor sunt colorați cu spirulină.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Un bărbat din Suceava și-a desenat propria trecere de pietoni pentru a ajunge mai repede la cârciumă: ”Aicea îmi place mie să beau”

Ce culoare de păr se potrivește cel mai bine la ochii verzi. Nuanțe care fac look-ul perfect

Robi și Julia sunt tot mai apropiați după date! „Am simțit...”. Aflați ce declarații își fac concurenții sâmbătă, 3 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul


Cookies