VIDEO Mac & cheese, o rețetă americană, pregătită de Alina Laufer! „Mai pe înțelesul nostru, macaroane cu brânză la cuptor.”

VIDEO Mac & cheese, o rețetă americană, pregătită de Alina Laufer! „Mai pe înțelesul nostru, macaroane cu brânză la cuptor.”
VIDEO Mac & cheese, o rețetă americană, pregătită de Alina Laufer! „Mai pe înțelesul nostru, macaroane cu brânză la cuptor.”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de mac & cheese.

Alina Laufer este o gospodină iscusită, care adesea pregătește cele mai ingenioase rețete pentru familia sa. Mai mult decât atât, blondina împărtășește rețetele sale și cu oamenii de acasă, prin intermediul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D. De data aceasta, Alina Laufer ne-a prezentat o rețetă americană de macaroane cu brânză la cuptor, foarte inventivă și delicioasă.

Astăzi avem o rețetă americană și anume mac & cheese, sau mai pe înțelesul nostru, macaroane cu brânză la cuptor .”, a spus Alina Laufer pe YouTube.

Rețeta Alinei Laufer de mac & cheese

Citește și: VIDEO Colțunași moldovenești! Rețeta explicată, pas cu pas, de către Alina Laufer: „O să îi fierbem în apă sărată, până se ridică la suprafață.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut: „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”

Ingrediente:

Potrivit informațiilor oferite de către Alina Laufer, pentru pregătirea acestei rețete avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • paste;
  • lapte;
  • făină;
  • unt;
  • 3 feluri de brânză (fiecare își alege sortimentul preferat);
  • nucșoară rasă;
  • pesmet.

Mod de preparare:

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Punem unt într-o cratiță. Adăugăm 4 linguri de făină, lapte la temperatura camerei. Îl încorporăm puțin câte puțin și îl lăsăm să fiarbă pentru aproximativ 5 minute.

Avem nucșoară. În orice sos, nucșoara îl scoate din anonimat. Adăugăm cașcavalul. Acesta este momentul în care puteți să îl gustați, să vedeți dacă are suficientă sare. În acest fel puteți să faceți și sosul acela pentru nachos. Când ne dăm seama că s-a topit tot cașcavalul, îl turnăm peste paste. Acesta este momentul în care cu toții credeați că le punem la cuptor, însă nu, mai este un pas.
Punem unt, presărăm pesmetul, pe care îl îmbibăm în unt. Îl punem peste paste. O să punem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute, până când se rumenesc. Aceasta este rețeta noastră de mac & cheese, credeți-mă, nu o să dați greș cu ea
.”, a spus Alina Laufer pe YouTube.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Rețeta de brânzoaice a doamnei Coco de pe TikTok: „Am să fac jumătate din aluat cu brânză și jumătate cu cremă de vanilie! Aluatul nu trebuie să fie nici tare, nici moale.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies