Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert. “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”

Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert.  “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”
Rețeta de brioșe a Alinei Laufer. Ingredientele de care ai nevoie pentru acest desert. “Rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”

Alina Laufer a dezvăluit rețeta pentru brioșe rapide și delicioase.

Atunci când vine vorba de secretele în gastronomie, cu siguranță ne dorim cu toții să putem prepara rețete tot mai ușoare, fără prea multe ingrediente, care să ne potolească foamea sau pofta de dulce. Alina Laufer dezvăluie adesea, în rubrica Să crești mare, diferite rețete pe care le putem pregăti chiar la noi acasă, pentru care să nu avem nevoie de foarte multe ingrediente, iar timpul petrecut în bucătărie să fie cât mai scurt.

De la mic dejun, la prânz sau cină, Alina împărtășește preparatele pe care alege să le consume de zi cu zi, iar de această dată a venit cu un desert pentru iubitorii de dulce.

Ingrediente:

  • Unt topit
  • Zahăr
  • Ou
  • Esență vanilie
  • Praf de copt
  • Făină
  • Sare
  • Apă
  • Unt pentru uns formele

Cum pregătește Alina Laufer brioșele

Citește și: VIDEO Colțunași moldovenești! Rețeta explicată, pas cu pas, de către Alina Laufer: „O să îi fierbem în apă sărată, până se ridică la suprafață.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Rețeta de clătite cu banane a Alinei Laufer. „Vom lua bananele, pe care le tăiem felii și vom înmuia feliile de banană în aluat.”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Alina Laufer a prezentat toate ingredientele necesare, astfel că, în doar jumătate de oră, puteți să aveți brioșele gustoase de care să vă bucurați alături de familie și de cei mici. Începe prin a amesteca untul topit cu zahărul, un ou, esența de vanilie și un praf de sare, după care amestecă și praful de copt cu o linguriță de făină, iar la sfârșit pune și apă treptat.

Compoziția este gata. Chiar dacă vi se pare prea moale, brioșele vor crește frumos la cuptor. Au nevoie de doar 15 minute pentru a se umfla și rumeni, iar tot ce rămâne de făcut este să ne bucurăm de gustul lor.  “Vom face niște brioșe foarte simple și rapide. Avem nevoie, în primul rând, de unt topit, de zahăr, un ou, esență de vanilie, praf de copt, făină, sare, apă și unt ca să ungem bine formele pentru că nu vreau să se lipească.
Punem untul topit într-un castron, împreună cu zahărul și amestecăm bine. Punem și oul, o să adăugăm și esența de vanilie și un praf de sare. Amestecăm praful de copt cu făină, o linguriță, iar la sfârșit punem și apa treptat. Compoziția noastră este gata. Este destul de lichidă, dar o să crească frumos la cuptor. Le punem la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aproximativ 15 minute până se umflă și se rumenesc.
Le urmărim atent. Brioșele noastre sunt gata. Atât de rapid. Încercați această rețetă rapidă și delicioasă, numai bună pentru cei mici.”,
a povestit Alina Laufer.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Prăjitură cu mango și blat de biscuiți, pregătită de Alina Laufer! Răcoritoare, delicioasă și simplu de făcut! „O băgăm la frigider și e gata totul imediat.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies