VIDEO Cheesecake cu cocos și ciocolată albă! Desertul delicios pregătit de Alina Laufer: „O lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat!”

VIDEO Cheesecake cu cocos și ciocolată albă! Desertul delicios pregătit de Alina Laufer: „O lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat!”
VIDEO Cheesecake cu cocos și ciocolată albă! Desertul delicios pregătit de Alina Laufer: „O lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat!”

Află din rândurile următoare cum prepară Alina Laufer rețeta sa de cheesecake cu cocos și ciocolată albă.

Alina Laufer vine mereu în fața telespectatorilor cu cele mai gustoase și ușoare rețete, prin intermediul rubricii „Să crești mare!”, difuzată la Știrile Kanal D. De data aceasta, frumoasa vedetă a pregătit o rețetă delicioasă de cheesecake cu cocos și ciocolată albă.

Rețeta Alinei Laufer de cheesecake cu cocos și ciocolată albă

Citește și: VIDEO Lasagna de dovlecel, pregătită de Alina Laufer! „O lasagna mai simplă, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie.”

Citește și: VIDEO Mac & cheese, o rețetă americană, pregătită de Alina Laufer: „Mai pe înțelesul nostru, macaroane cu brânză la cuptor.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente:

  • biscuiți digestivi;
  • unt;
  • cremă de brânză;
  • iaurt;
  • ciocolată albă;
  • cocos;
  • lapte de cocos;
  • fulgi de cocos.

Mod de preparare:  

Alina Laufer a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu și nu necesită coacere.

„În primul rând, o să facem blatul. Biscuiții pisați o să îi amestecăm cu untul topit. Amestecăm bine, până când avem o compoziție omogenă. O să luăm o tavă ce are partea de jos detașabilă.

O închidem, ne asigurăm că este bine fixată și punem compoziția de biscuiți. Până ne ocupăm de cremă, o să punem acest blat la rece.

Pentru cremă, punem crema de brânză și iaurtul și le amestecăm puțin. Trebuie să adăugăm deasupra ciocolata albă topită, așa că o vom topi la bain-marie. Punem într-un bol care este așezat peste o baie de abur. Atenție, bolul nu trebuie să atingă apa! Ciocolata s-a topit.

Cu grijă o punem peste crema de brânză. Acum adăugăm fulgii de cocos și acum o să o așezăm peste blat. Nu trebuie să vă faceți nicio grijă, acest cheesecake se va așeza, se va întări. O să fie foarte bun. Aici avem glazura de ciocolată albă și lapte de cocos, pe care le-am topit împreună la bain-marie. O să turnăm peste întreg cheesecake-ul. Vă sugerez să o mai puneți la frigider sau la congelator câteva minute, înainte să așezați nuca de cocos, pentru că altfel se va scufunda.
Acum o lăsăm la frigider minim 6 ore sau peste noapte de preferat
.”, a explicat Alina Laufer pe YouTube.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețeta de brânzoaice a doamnei Coco de pe TikTok: „Am să fac jumătate din aluat cu brânză și jumătate cu cremă de vanilie! Aluatul nu trebuie să fie nici tare, nici moale.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies