Carmen Negoita mereu in ton cu moda: "Se poarta parul impletit in toate felurile posibile si imposibile"

Carmen Negoita mereu in ton cu moda:
Carmen Negoita mereu in ton cu moda: "Se poarta parul impletit in toate felurile posibile si imposibile"

Boggerita de fashion isi analizeza tinuta din cap pana in picioare si acorda o atentie aparte coafurii sale.

De aproape doi, Carmen Negoita si-a transformat pasiune pentru moda in afacere. Fiecare aparitie a sa este mereu altfel, boggerita de fashion devenind una dintre persoanele care aduc noile tendinte ale modei din strainatate mai repede la noi in tara.

Recent, acesta a reusit sa atraga atentia persoanelor de specialitate din domeniul modei, care au invitat-o la zece show-uri de moda la "London Fashion Week", ocazie de care romanca a profitat din plin pentru a-si etala tinutele concepute si asortate dupa gustul si bunul sau plac.

De fiecare data insa, bloggerita a avut grija si de coafura si styling-ul sau. Asa s-a intamplat si luni seara, la prezentarea noii colectieii de haine "Ego Men", un eveniment desfasurat la Bucuresti, unde fosta sotie de milionar s-a prezentat cu un look despre care spune ca este in mare voga.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Anul acesta se poarta parul impletit in toate felurile posibile si imposibile.

Uite, hair-stulistul meu mi l-am aranjat in acest fel. L-a impletit in 30 de minute, iar coafura acesta rezista si a doua zi. Este foarte chic!", ne-a declarat Carmen Negoita.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies