Cantareata Rita Ora colaboreaza din nou cu Adidas! Iata cum va arata colectia ei!

Cantareata Rita Ora colaboreaza din nou cu Adidas! Iata cum va arata colectia ei!
Cantareata Rita Ora colaboreaza din nou cu Adidas! Iata cum va arata colectia ei!

Este cunoscuta pentru piesele vestimentare curajoase si pentru stilul vestimentar corect. Acum Rita Ora colaboreaza cu adidas din nou.

 

Rita a colaborat cu Adidas Orginals pentru trei sezoane pe baza un contract care s-a nascut din "admiratia reciproca pentru incalcarea regulilor si natura lor rebela".
Noua colectie va fi lansata pe 21 august si contine piese clasice care au primit un aer nou cu ajutorul stilului personal al Ritei. Artista le-a oferit fanilor si un preview al noii colectii.
Initialele sale se afla pe piesele vestimentare asupra carora si-a pus amprenta.
"Intotdeauna am fost fan adidas Originals si respect ceea ce sustin ei", spune Rita.

Rita a colaborat cu Adidas Orginals pentru trei sezoane pe baza un contract care s-a nascut din" admiratia reciproca pentru incalcarea regulilor si natura lor rebela".

Noua colectie va fi lansata pe 21 august si contine piese clasice care au primit un aer nou cu ajutorul stilului personal al Ritei.

Artista le-a oferit fanilor si un preview al noii colectii. 

Initialele sale se afla pe piesele vestimentare asupra carora si-a pus amprenta." Intotdeauna am fost fan adidas Originals si respect ceea ce sustin ei", spune Rita.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

VIDEO Rebecca și Antoni, discuție în urma celor întâmplate între ei. Tânărul o roagă să nu îl mai bage în seamă. „E urât ce faci și să vorbești așa de o fată care ți-a fost aproape”

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies