Carmen Negoita te invata sa porti camasa alba cu stil! Iata ce trebuie sa faci!

Carmen Negoita te invata sa porti camasa alba cu stil! Iata ce trebuie sa faci!
Carmen Negoita te invata sa porti camasa alba cu stil! Iata ce trebuie sa faci!

O camasa alba nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unei fashioniste care se respecta.

 

Tocmai de aceea, Carmen Negoita iti spune pe blogul sau care este modul perfect de a purta o camasa alba.
"Camasa alba o gasesc perfecta pentru un look androgin, minimalist. Dar… acest stil nu presupune sa ne transformam in barbati. Dimpotriva! Trebuie sa facem un echilibru perfect, iar prin asta demonstram ca stim sa dozam bine elementele vestimentare. As incepe prin a spune ca nu este recomandat sa purtam camasa alba cu o pereche de colanti, it’s not stylish.
In privinta marimii, totusi nu exagerati! E cool sa fie larga, un numar mai mare e suficient. O puteti mixa cu pantaloni si fuste, intr-o nota intentionat-neglijenta, dar… fara sa dam un aspect dezordonat, ca si cum “We don’t care”. As mai recomanda un ruj rosu si evident tocuri. La toate acestea as veni in completare cu o palarie. Rezultatul? O tinuta cu personalitate!", scrie Carmen pe blog.

Tocmai de aceea, Carmen Negoita iti spune pe blogul sau care este modul perfect de a purta o camasa alba.



"Camasa alba o gasesc perfecta pentru un look androgin, minimalist. Dar… acest stil nu presupune sa ne transformam in barbati. Dimpotriva! Trebuie sa facem un echilibru perfect, iar prin asta demonstram ca stim sa dozam bine elementele vestimentare. As incepe prin a spune ca nu este recomandat sa purtam camasa alba cu o pereche de colanti, it’s not stylish. In privinta marimii, totusi nu exagerati! E cool sa fie larga, un numar mai mare e suficient.
O puteti mixa cu pantaloni si fuste, intr-o nota intentionat-neglijenta, dar… fara sa dam un aspect dezordonat, ca si cum “We don’t care”. As mai recomanda un ruj rosu si evident tocuri. La toate acestea as veni in completare cu o palarie. Rezultatul? O tinuta cu personalitate!", scrie Carmen pe blog.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Oana Radu, despre relația cu fostul soț. Motivul pentru care s-a hotărât să spună prin ce a trecut. „Ca un dictator. Când a văzut că nu se mai poate, a hotărât să își schimbe moneda.”

VIDEO | Cunoașterea dintre Robi și Teodora e pe cale să se termine?! „Dacă nu interveneau apropiații tăi...”. Aflați răspunsul în noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 20 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies