Foto | Adina Galupa face incaltaminte pentru copii! Vezi ce idei geniale are!

Foto | Adina Galupa face incaltaminte pentru copii! Vezi ce idei geniale are!
Foto | Adina Galupa face incaltaminte pentru copii! Vezi ce idei geniale are!

Adina Galupa si-a facut o afacere care-i merge pe roate, desi e la inceput. Actrita confectioneaza incaltaminte pentru copii si are deja comenzi mai multe decat se astepta.

Adina Galupa si-a facut afacerea cu incaltaminte pentru copii in urma cu cateva saptamani. Actrita foloseste si materiale fine pentru confectionarea lor, dar si piele de vaca sau blana de iepure. E pasionata si vine in permanente cu modele noi, dupa cum sustine.
Pentru ca afacerea sa-i mearga, Adina si-a facut si un site unde a expus cateva modele de incaltari, cu preturi. Astfel, mamicile pot achiziona incaltaminte pentru copiii lor in functie de cati bani au in buzunar. Preturile variaza, cea mai ieftina pereche fiind in jur de 50 de lei.

“Pe langa actorie, mai nou, mai fac si incaltaminte pentru copii. Am afacerea de la finele anului trecut, dar sunt multumita de cum merge.
Incerc sa fac lucruri inedite, de calitate si la preturi accesibile oricarei mamici. Acum ma pregatesc sa lansez o noua colectie de incaltaminte pentru copii si sunt curioasa cum va merge. Eu sunt tare incantata de ce a iesit”, a declarat Adina Galupa pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Freza de unghii electrică – ce este și cum funcționează?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Giuly și Robert, aspru pedepsiți pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!” Andreea Mantea a făcut un anunț tulburător! Toți concurenții au amuțit

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies