Tine dieta cu paine integrala! Slabesti trei kilograme pe saptamana si mananci ce vrei!

Tine dieta cu paine integrala! Slabesti trei kilograme pe saptamana si mananci ce vrei!
Tine dieta cu paine integrala! Slabesti trei kilograme pe saptamana si mananci ce vrei!

Te poti apuca de o dieta cu paine integrala, care te poate ajuta sa slabesti pana la 3 kg pe saptamana.

 

Continutul de fibre al acesteia, produce o senzatie de satietate si faciliteaza digestia, ducand la o slabire rapida. Dieta cu paine integrala se tine maxim 5 zile si trebuie respectata intocmai.
Ziua 1: In prima zi de dieta trebuie sa bei o ceasca de cafea la micul dejun si sa mananci o felie de paine cu unt si un pomelo mediu.
De asemenea, poti manca si un ou fiert tare. La pranz vei manca din nou o felie cu paine cu unt, o salata de cruditati si un iaurt cu fructe. Cina va fi formata din 100 de grame de carne rosie pe grill si o felie de paine cu unt. Garnitura poate fi formata din broccoli la aburi cu iaurt degresat.
Ziua 2: Micul dejun va fi format din nou dintr-o cafea si o felie cu paine cu unt, la care se mai adauga o portocala si un ou prajit, dar nu in ulei.
La pranz vei manca o salata de rucolla cu morcovi si castraveti si o felie de paine cu unt iar la cina, piept de pui pe gratar cu rosii si ceapa.
Ziua 3: In cea de-a 3-a zi, la micul dejun, pe langa painea cu unt si cafeaua, mai poti manca un mar si un ou fiert. La pranz trebuie sa mananci un sandwich cu unt si o felie de jambon, 100 de grame de carne la gratar si o salata de rosii cu iaurt.
Desertul poate consta in 2 felii de ananas. Cina va fi formata din piept de pui la gratar, piure de cartofi si o salata de rosii cu iaurt degresat. Dupa cina poti rontai un mar.
Ziua 4: In cea de-a 4-a zi este indicat sa mananci un ou fiert, un mar si o felie de paine cu unt la micul dejun, la care mai adaugi si o cafea sau un ceai.
La pranz poti manca un sandwich cu 2 felii de paine si 2 felii de jambon, o felie de branza, un iaurt si rosii. De asemenea, poti manca si cateva capsune. Cina va fi formata din pui la gratar cu paine cu unt si un iaurt degresat.
Ziua 5: In ultima zi de dieta, la micul dejun vei bea o cafea si vei manca din nou un pomelo, un ou fiert si paine cu unt.
La pranz iti poti face un sandwich cu o felie de sunca, o felie de branza, rosii si iaurt iar la cina vei manca 150 de grame de pui la gratar, rosii, ceapa si o felie cu paine cu unt.
Sursa: slabescu.ro

Continutul de fibre al acesteia, produce o senzatie de satietate si faciliteaza digestia, ducand la o slabire rapida. Dieta cu paine integrala se tine maxim 5 zile si trebuie respectata intocmai.



Ziua 1: In prima zi de dieta trebuie sa bei o ceasca de cafea la micul dejun si sa mananci o felie de paine cu unt si un pomelo mediu. De asemenea, poti manca si un ou fiert tare. La pranz vei manca din nou o felie cu paine cu unt, o salata de cruditati si un iaurt cu fructe. Cina va fi formata din 100 de grame de carne rosie pe grill si o felie de paine cu unt.
Garnitura poate fi formata din broccoli la aburi cu iaurt degresat.

Ziua 2: Micul dejun va fi format din nou dintr-o cafea si o felie cu paine cu unt, la care se mai adauga o portocala si un ou prajit, dar nu in ulei. La pranz vei manca o salata de rucolla cu morcovi si castraveti si o felie de paine cu unt iar la cina, piept de pui pe gratar cu rosii si ceapa.

Ziua 3: In cea de-a 3-a zi, la micul dejun, pe langa painea cu unt si cafeaua, mai poti manca un mar si un ou fiert. La pranz trebuie sa mananci un sandwich cu unt si o felie de jambon, 100 de grame de carne la gratar si o salata de rosii cu iaurt. Desertul poate consta in 2 felii de ananas. Cina va fi formata din piept de pui la gratar, piure de cartofi si o salata de rosii cu iaurt degresat. Dupa cina poti rontai un mar.

Ziua 4: In cea de-a 4-a zi este indicat sa mananci un ou fiert, un mar si o felie de paine cu unt la micul dejun, la care mai adaugi si o cafea sau un ceai. La pranz poti manca un sandwich cu 2 felii de paine si 2 felii de jambon, o felie de branza, un iaurt si rosii. De asemenea, poti manca si cateva capsune. Cina va fi formata din pui la gratar cu paine cu unt si un iaurt degresat.

Ziua 5: In ultima zi de dieta, la micul dejun vei bea o cafea si vei manca din nou un pomelo, un ou fiert si paine cu unt. La pranz iti poti face un sandwich cu o felie de sunca, o felie de branza, rosii si iaurt iar la cina vei manca 150 de grame de pui la gratar, rosii, ceapa si o felie cu paine cu unt.

Sursa: slabescu.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies