Biscuitii crocanti cu miere si migdale sunt ideali langa o cana de ceai.
Ingrediente
200 g de faina, 50 g de pudra de migdale, 125 g de migdale, 5 g de praf de copt (jumatate de plic), 50 g de unt la temperatura camerei, moale, 100 g de miere de salcam, 100 g de zahar pudra, 2 oua.
Preincalziti cuptorul la 220 de grade.
Amestecati intr-un vas faina, praful de copt si pudra de migdale.
Intr-un alt vas, frecati untul cu o lingura de lemn pana se face spuma. Incorporati zaharul pudra, apoi ouale si mierea. Adaugati faina si amestecati pana cand se omogenizeaza. La sfarsit, puneti si migdalele in aluat si amestecati bine.
Faceti doua suluri din aluat si puneti-le pe o tava acoperita cu hartie de copt, pe care o dati la cuptor 20 de minute.
Cand sunt aurii si s-au umflat, scoateti sulurile de aluat si reduceti temperatura cuptorului la 180 de grade. Taiati rondele de 2 centimetri, pe care le mai puneti o data in tava, inca 30 de minute.
Sursa: Curademiere.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro