Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!

Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!
Reteta de post: Crackersi cu hrisca si morcovi! Uite cum se prepara!

Sunt deliciosi si aromati si pot inlocui cu succes painea din comert .

 

Ingrediente:
1 cana de hrisca hidratata 8 ore
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legatura de patrunjel
2 linguri seminte de in macinate
sare neiodata
Mod de preparare pentru crackersi cu hrisca si morcovi:
Tocati, morcovul, dovlecelul si patrunjelul.
Introduceti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in forma de “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena.
Pe o tava a deshidratorului (pe folie de paraflex sau hartie de copt) intindeti compozitia intr-un strat foarte, foarte subtire (astfel crackersi se vor usca foarte bine si vor deveni crocanti). Portionati compozitia si dati formele dorite biscuiteilor.
Compozitia rezultata este suficienta pentru doua tavi.
Lasati la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumatatea procesului de deshidratare intoarceti-i pe partea cealata.
Daca nu aveti deshidrator puteti aseza compozitia intr-o tava a cuptorului pe o foaie de copt, introduceti tava in cuptor si setati-l la temperatura cea mai mica. Coaceti crackersii cu usa intredeschisa. Cand s-au uscat complet sunt gata.
Sursa: Viataverdeviu.ro
Reteta si imagini: Alina Barbu

Ingrediente:

1 cana de hrisca hidratata 8 ore
4 morcovi, marime medie
½ de dovlecel
½ de legatura de patrunjel
2 linguri seminte de in macinate
sare neiodata

Mod de preparare pentru crackersi cu hrisca si morcovi:


Tocati, morcovul, dovlecelul si patrunjelul.

Introduceti toate ingredientele in robotul de bucatarie prevazut cu lama in forma de “S” si procesati pana cand compozitia devine omogena.

Pe o tava a deshidratorului (pe folie de paraflex sau hartie de copt) intindeti compozitia intr-un strat foarte, foarte subtire (astfel crackersi se vor usca foarte bine si vor deveni crocanti). Portionati compozitia si dati formele dorite biscuiteilor.

Compozitia rezultata este suficienta pentru doua tavi.


Lasati la deshidratat 8 ore la 42 0C. la jumatatea procesului de deshidratare intoarceti-i pe partea cealata.

Daca nu aveti deshidrator puteti aseza compozitia intr-o tava a cuptorului pe o foaie de copt, introduceti tava in cuptor si setati-l la temperatura cea mai mica. Coaceti crackersii cu usa intredeschisa. Cand s-au uscat complet sunt gata.

Sursa: Viataverdeviu.ro
Reteta si imagini: Alina Barbu

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies