Aceasta reteta de Caramele raw cu carob are cantitatea uimitoare de 530 mg de calciu vegetal si ca bonus – este delicioasa si extrem de usor de facut!
Ingrediente:
- 1 cana de pudra de carob;reteta desert carob calciu
– 1/2 cana migdale, maruntite si inmuiate in apa in prealabil;
– 1/2 de
– 1/2 lingurita vanilie;
– 2 caise uscate, inmuiate in prealabil in apa.
Mod de preparare:
Amesteca ingredientele in blender.
Pune amestecul in strat gros (cca 1.5 cm) intr-o forma de sticla cu dimensiunile 10 cm* 18 cm (sau 4″*7″).
Pune la frigider pana cand uleiul de cocos se incheaga si da consistenta de caramea amestecului.
Taie in 20 de bucati.
Sursa: Viataverdeviu.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro