Experiment ciudat! Ce se intampla cu tenul tau daca nu te speli pe fata timp de 31 de zile

Experiment ciudat! Ce se intampla cu tenul tau daca nu te speli pe fata timp de 31 de zile
Experiment ciudat! Ce se intampla cu tenul tau daca nu te speli pe fata timp de 31 de zile

O tanara din Marea Britanie a renuntat sa se mai spele pe fata timp de o luna, iar rezultatul experimentului a uimit-o chiar si pe ea.

Erica a decis sa nu se mai spele si sa nu se mai demachieze timp de 31 de zile, iar la finalul experimentului a avut un "soc". Fata ei nu s-a umplut de cosuri, dimpotriva arata mai bine ca niciodata. Ba chiar, i-au disparut si cateva riduri.

"Recunosc ca mi-a fost teama la inceput. Credeam ca dupa prima saptamana chipul meu va fi invadat de cosuri. Am decis totusi sa merg pana la capat cu acest experiment pentru a vedea ce se intampla", a spus Erica.



"Am observat ca pielea mea arata mult mai bine. O parte din riduri s-au estompat, tenul e mult mai luminos si pare mai sanatos. Si nu vad doar eu acest lucru. Familia si colegii ma intreaba ce tratament folosesc, le-am spus ca nu m-am mai spalat pe fata", a declarat Erica.

Iata cum arata tanara inainte de experiment (stanga) si dupa (dreapta)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies