Retete delicioase de limonada! Iata ce sa-ti prepari pe vreme caniculara!

Retete delicioase de limonada! Iata ce sa-ti prepari pe vreme caniculara!
Retete delicioase de limonada! Iata ce sa-ti prepari pe vreme caniculara!

Aveti nevoie de cateva fructe proaspete, o carafa in care sa puneti sucul si cateva pahare.

 

1. Limonada cu lamaie, ghimbir si miere. Aveti nevoie pentru 1 litru de limonada de 3 lamai bine coapte, o radacina de ghimbir, miere in functie de preferinte si apa plata. Taiati lamaile in jumatati, opriti o jumatate si restul stoarceti-le. Jumatatea ramasa o taiati in felii subtiri. Apoi se rade ghimbirul pe razatoare – eu prefer pe dintii cei mai mici, dar nu cei mai ascutiti pentru a evita accidentarile.
Amestecati bine sucul de lamaie cu ghimbirul si mierea, apoi puneti apa plata. La final, feliile de lamaie. Lasati la frigider sau puneti cuburi de gheata.
2. Limonada cu lamaie, menta, zahar brun si apa minerala. Stoarceti lamaile si amestecati zeama cu zaharul pana ce acesta se topeste. Taiati frunzele de menta nu foarte marunt, daca vreti le puteti rupe cu mana, si puneti-le in carafa, turnati zeama de lamaie indulcita si apa minerala.
Pentru decor, dar si pentru aroma, puteti pune si cateva felii de lime. Se lasa la frigider si se bea cu gheata.
3. Limonada cu grepfruit si lamaie. Necesar: o lamaie, 2 grepfruit roz, un plic de zahar vanilat, 3 linguri de miere de albine si apa plata sau minerala. Stoarceti citricele, adaugati zaharul vanilat, mierea si apa. Amestecati bine pana se topeste mierea si zaharul.
Pentru servire, se pot pune cateva felii de lamiie in pahar, ca decor.
Citeste mai multe AICI.

1. Limonada cu lamaie, ghimbir si miere. Aveti nevoie pentru 1 litru de limonada de 3 lamai bine coapte, o radacina de ghimbir, miere in functie de preferinte si apa plata. Taiati lamaile in jumatati, opriti o jumatate si restul stoarceti-le. Jumatatea ramasa o taiati in felii subtiri.

Apoi se rade ghimbirul pe razatoare – eu prefer pe dintii cei mai mici, dar nu cei mai ascutiti pentru a evita accidentarile. Amestecati bine sucul de lamaie cu ghimbirul si mierea, apoi puneti apa plata. La final, feliile de lamaie. Lasati la frigider sau puneti cuburi de gheata.

2. Limonada cu lamaie, menta, zahar brun si apa minerala. Stoarceti lamaile si amestecati zeama cu zaharul pana ce acesta se topeste.
Taiati frunzele de menta nu foarte marunt, daca vreti le puteti rupe cu mana, si puneti-le in carafa, turnati zeama de lamaie indulcita si apa minerala. Pentru decor, dar si pentru aroma, puteti pune si cateva felii de lime. Se lasa la frigider si se bea cu gheata.

3. Limonada cu grepfruit si lamaie. Necesar: o lamaie, 2 grepfruit roz, un plic de zahar vanilat, 3 linguri de miere de albine si apa plata sau minerala.
Stoarceti citricele, adaugati zaharul vanilat, mierea si apa. Amestecati bine pana se topeste mierea si zaharul. Pentru servire, se pot pune cateva felii de lamiie in pahar, ca decor.

Citeste mai multe AICI.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies