Plin de vitamine, minerale, oligoelemente si aminoacizi, polenul ar trebui sa faca parte din dieta zilnica a fiecaruia dintre noi.
Tot mai multi oameni se orienteaza spre polen, mai ales cel crud, pentru numeroasele sale beneficii asupra sanatatii.
Atunci cand polenul este uscat la caldura, se distrug lactobacilii, bifidobacilii, precum si o mare parte din vitamine, enzime, reducandu-se foarte mult efectele benefice ale polenului.
Insa, inainte de a incepe o cura cu polen crud, este important sa tii cont de cateva lucruri:
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
• Detecteaza-ti problemele de sanatate pe care le ai si pentru care vrei
• Informeaza-te din surse specializate asupra dozajului. Fie ca il iei pentru imunitate sau pentru orice alta problema de sanatate, este necesar sa stii cat si cand sa il iei.
• Alege tipul de polen crud necesar problemei de sanatate pe care doresti sa o rezolvi. Exista polen crud poliflor, dar si polen crud monoflor, de prun, de salcie, de mar, de castan dulce si mur, de iarba neagra etc.
• Ai grija de unde il cumperi! Informeaza-te asupra produsului pe care il cumperi si asupra conditiilor lui de pastrare! Ca sa nu cumperi produse care nu au nici pe departe beneficiile pe care le are cu adevarat polenul crud. Cumpara-l de la un magazin cu produse naturale care are sector de rece si vezi ca pastreaza polenul in congelator sau comanda-l online.
Polenul crud rezista la temperatura camerei 2 saptamani, deci rezista pe durata transportului. Alege inteligent! Nu da banii de pomana! Nu-l cumpara dintr-un magazin care nu il pastreaza in congelator.
Citeste continuarea pe: www.dcnews.ro