Vrei o masca antirid pentru tenul tau? Incearc-o pe cea cu seminte de rodie!

Vrei o masca antirid pentru tenul tau? Incearc-o pe cea cu seminte de rodie!
Vrei o masca antirid pentru tenul tau? Incearc-o pe cea cu seminte de rodie!

Atentie: aceasta masca nu este recomandata persoanelor cu tenul sensibil!

Ingrediente:

O lingurita de ghimbir proaspat razuit

Doua linguri de boabe de rodie

Pisati boabele de rodie, amestecati-le cu ghimbirul si aplicati masca pe pielea proaspat demachiata si curatata. Lasati sa actioneze 10 minute (daca simtiti usturime, chiar mai putin), apoi clatiti-va cu apa calduta si aplicati o crema potrivita tipului de ten.

sursa: slabsaugras.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies